Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Finntack vinterkjørehansker, thermolyte med fôr

Produkt-ID: 31508

kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack vinterkjørehansker, thermolyte med fôr
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack vinterkjørehansker, thermolyte med fôr
Beskrivelse

Beskrivelse

Vannavstøtende vinterhansker med varm, myk fôring


Teknisk beskrivelse:


Vinter kjørehansker, Thermolyte med fôring.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

...
0 Likes

Gode hansker, spesielt om høsten og vinteren, hvis de er varme. De har vært i bruk i et år og holder fortsatt vann godt. Imidlertid, med veldig regnvær, blir det litt vått. Etter den første vinteren var det ingen slitasje, men nå begynner overflaten på håndflaten å bli sliten.

Gode hansker
0 Likes

Slitesterk hverdagsk hanske, enkel å utstyrt! Når grepet slutter, vil de fortsette å jobbe som hansker i lang tid. En lengre arm ville være mer behagelig for brukeren. Normal pris litt salt.

Ikke vanntett
0 Likes

Beskrivelsen sier at de er vanntette. Stoffet er muligens vanntett, men sømmene er ikke så veldig våte.

flotte hansker
0 Likes

Flott oppfinnelse av disse vinterhanskene. Jeg synes størrelsen er litt stram, så jeg bestilte en større størrelse som absolutt vil gi rom for fingrene. Tømmene holder seg godt i hendene når hanskematerialet har en litt kjedelig følelse. Vind og vann slipper ikke gjennom. Selv om du kunne fått litt lengre skaft på disse, ville ikke håndleddet fryse så lett.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.