JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Roeckl Malta Winter ROECK-Grip Fleece tofarget

Produkt-ID: 31627

kr 459,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Malta Winter ROECK-Grip Fleece tofarget
Velg størrelse Størrelsestabell
Roeckl Malta Winter ROECK-Grip Fleece tofarget
kr 459,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Malta Winter ROECK-Grip Fleece tofarget
Beskrivelse

Beskrivelse

Den unike ROECK-Grip hansken er tilgjengelig i to tofargede fargekombinasjoner for å gi motebevisste ryttere den beste modellen, selv på kalde dager. Modellen er kjent for dens perfekte passform og funksjonalitet. Den er fôret med meget behagelig og varmende fleece, som gjør den til den ideelle hansken for høst og vinter.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

De beste hanskene for høsten og våren!
2 Likes

Behagelige varme og godt tilpassede hansker. Gå også for en liten hånd når fingrene ikke er like lange på hansker som på noen andre merker :)

Størrelse: Normal
Super Glove
1 Likes

Den beste ridehansen jeg noensinne har hatt, bruk daglig i den kalde perioden. Nå fullstendig utslitt ser ut som en firkantet hanske. Har alle fordelene en ridehanske trenger.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.