Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Roeckl ROECK-Grip

Produkt-ID: 31450

kr 229,50
kr 459,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl ROECK-Grip
Beskrivelse

Beskrivelse

High-tech ridehansker i RipStop, pustende PU-materiale med tynn fôring og utmerket tøylegrep.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

3 Likes

Disse hanskene har et veldig godt grep og er varme. Har holdt seg intakt, på ingen måte ødelagt. Jeg kan ikke si noe negativt om disse! :)

2 Likes

Hanskene varmer godt, og er svært myke til at de er foret. Relativt tynt for, så de egner seg ikke ute i skogen midt på vinterern, men i ridehuset er de perfekte! Stiv pris, og jeg savner litt sprekere detaljer, da alle hanskene er så like.

Roeckl ROECK-Grip vinterhansker!
2 Likes

Disse hanskene er veldig behaglige å ha på, og man får veldig godt tak i tøylen med de!

hansker man ikke kjenner at man har på
1 Likes

hanskene har en fantastisk passform, det er nesten som om at man ikke kjenner at man har hansker på. Likevel gir de godt grep og god comfort. Men bakdelen er at de slites fort på grepsflaten slik at de kan se litt slitt ut, men mister likevel ikke helt grepet. I tillegg er se forholdsvis dyre.

Min trofaste følger gjennom milde vinterdager
0 Likes

Av alle hansker jeg har hatt kan jeg med hånden på hjertet si at dette er de beste jeg har hatt! Med et enkelt og lekkert design passer denne hansken som støpt på hånden. Men av alt er jeg mest overrasket over kvaliteten. Jeg har brukt det samme hanske-paret i nesten et år og har kun sett minimal slitasje der tøylene ligger, til tross for at jeg har håndvasket hanskene. Den tynne fôringen gjør at hanskene ikke passer bra til kalde vinterdager på ridetur eller treningsøkter, men jeg må si at få hansker gjør det i Norges røffe vintre. Fôringen gjør ikke hansken klønete å ha på, og den passer seg utmerket godt til stevner eller treninger på høst og vår, og litt mildere vintertider. Jeg er ellers veldig fornøyd med hanskene, noe jeg forventer når jeg betaler en slik for hansker. Jeg hadde uten å nøle kjøpt meg et nytt par dersom mine hadde tatt kvelden.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.