FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Roeckl ROECK-Grip

Produkt-ID: 31450

kr 459,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl ROECK-Grip
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roeckl ROECK-Grip
kr 459,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl ROECK-Grip
Beskrivelse

Beskrivelse

High-tech ridehansker i RipStop, pustende PU-materiale med tynn fôring og utmerket tøylegrep.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode og flotte ridehansker
0 Likes

Gode hansker som varer godt.

Størrelse: Normal
Ikke vinterhansker
0 Likes

Gode hansker i bruk, også sommerversjon. Men for vinterhansker, ville jeg ikke gå for det, fingrene fryser opp selv i liten frost. Fleece-ordet du lurte på å kjøpe, etter første bruk måtte lete etter nye ...

Størrelse: Normal
Hansker av høy kvalitet!
0 Likes

Ekte damer hansker, før jeg har brukt bare billige hansker og returnere dem ikke lenger eksisterer! Godt grep, behagelig i hånden. Jeg valgte den minste størrelsen, men den er fremdeles litt løs for meg.

Størrelse: Normal
Deilig hanske
0 Likes

Veldig fin hanske, du legger ikke merke til at du har på deg dem. Hadde først den normale, men nå også vinterversjonen. Like fin.

Roeckl Roeck Grip Fleece
0 Likes

Tross alt er de bare de beste hanskene. Det lette fôret varmer opp akkurat nok til å holde deg varm under det kalde vår- / høstværet. Men egentlig ikke vinterhansker. Ærlig talt returnerte jeg fordi jeg foretrakk å kjøpe de samme hanskene et annet sted med Horzes forrige bestilling for arrangementet på grunn av dårlig kundeservice.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.