Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Roeckl Wago Fleece ridehansker

Produkt-ID: 31454

kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Wago Fleece ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Roeckl Wago Fleece ridehansker
kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Wago Fleece ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne hansken er et høykvalitets vinterprodukt som både er flerbruksvennlig og som gir god funksjonalitet ved ridning. Den kan sammenlignes med en moderne høykvalitets nappaskinn hanske. Det myke tilleggsfôret sikrer maksimal komfort. Dermed blir de uunngåelige sømmene på hansken lite følbare og varmeisolasjonsevnen er tilsvarende forbedret. Suprema vinterhanske er laget av enestående og presis utførelse. Kjærlighet til detaljene gjør denne moderne så vel som funksjonelle modellen unik.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 51% polyuretan, 49% polyamid. Håndflate: 51% polyuretan 49% polyamid. Fôring: 100% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En av de beste
0 Likes

En av de beste hanskene, har brukt disse på mange vinterturer i skog, fjell, i sleden og som rytter. Tåler fint opp til - 10, godt grep. Har hatt mine i 3 sesonger, de er slitt men brukbare enda - men de er da også brukt nesten daglig! Har fått nytt par nå :) Anbefales virkelig!

Størrelse: Normal
Nydelige hansker
0 Likes

Hansker så stilige og myke at du ikke hadde på deg ordentlig! Størrelsen 7,5 var helt riktig. Fargen jeg valgte var steinvasket svart, fin finish!

Størrelse: Normal
Fine hansker!
0 Likes

De eneste varme vinterhanskene jeg kan sykle! De er super deilige å ha på seg og da er det et enormt pluss at de også er super fine

Størrelse: Normal
Helt ok
0 Likes

Flotte hansker og holder greit på varmen i ikke alt for kaldt vær. Det hjelper lite når sømmene ikke tåler en vintersesong før de går opp.

Størrelse: Normal
Roeckl Wago-hansker
0 Likes

Veldig bra! Veldig gode hansker. Dette gjør ridning og fallende gøy igjen!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.