Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Roeckl Wago Fleece ridehansker

Produkt-ID: 31454

kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Wago Fleece ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne hansken er et høykvalitets vinterprodukt som både er flerbruksvennlig og som gir god funksjonalitet ved ridning. Den kan sammenlignes med en moderne høykvalitets nappaskinn hanske. Det myke tilleggsfôret sikrer maksimal komfort. Dermed blir de uunngåelige sømmene på hansken lite følbare og varmeisolasjonsevnen er tilsvarende forbedret. Suprema vinterhanske er laget av enestående og presis utførelse. Kjærlighet til detaljene gjør denne moderne så vel som funksjonelle modellen unik.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 51% polyuretan, 49% polyamid. Håndflate: 51% polyuretan 49% polyamid. Fôring: 100% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

6 Likes

Hanskene er de varmeste i Roeckel-kolleksjonen. Varm uten å være for tykk. Tømmene forblir like bra som den grunnleggende Roeckel-hansken. Hansken er så stilig å se ut at den også brukes til andre formål. Når det er vått, vil det ta lang tid før vann trenger gjennom overflaten, noe som gjør hansken flott selv i kraftig snøfall. Disse hanskene slites ikke så raskt som en standard Roeckl Grip-hanske.

hansker
4 Likes

Hele prosessen fra besøket på nettstedet til jeg fikk produktet var positivt. De kunstige skinnhanskene jeg bestilte er av utmerket kvalitet. Den eneste detaljen jeg irriterte meg over var at hanskene var pakket i en kartong som kunne ha plass til 15 par av samme type. Dette betydde at jeg trengte å hente pakken i stedet for å få den i postkassen, og selvfølgelig, fra et miljømessig synspunkt, er heller ikke den beste løsningen.

3 Likes

Virkelig behagelige, vakre, holdbare og varme hansker. Disse gjør det også lettere å sykle i frosten, og fingrene dine blir ikke våte selv i snøen. Under bruk er fargen litt slitt på hjulene, men har blitt sterkt brukt og har ellers tålt veldig godt. Hiita-forholdet blir behandlet.

2 Likes

Er i hånden din som drømmer! Selv i disse vinterfrostene var jeg ikke forfriskende. Ikke dumt, selv om det er varmt. Den svarte fargen bar imidlertid av sømmene veldig raskt, og nå er det på tide å se gammel ut, selv etter bare en vinter. Vanligvis er roeckl-kvalitet verdt fem stjerner, nå gir jeg fire. Veldig fine hansker før du har på deg!

Alle forventninger ble innfridd
2 Likes

Hvis du setter merke i andre ridehansker, vil ikke disse skuffe. Designen, passformen, komforten og materialet er bra. I det siste har jeg bare hatt merkets tynnere hansker, men disse vinterene ser ut til å fungere. Jeg har imidlertid ennå ikke klart å teste varmen i minusgrader.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.