FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Roecl Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen compatible hansker

Produkt-ID: 31552

kr 373,50
kr 415,00
(Pris inkl. MVA)
Roecl Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen compatible hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roecl Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen compatible hansker
kr 373,50
kr 415,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roecl Weldon Polartec Power Stretch Touchscreen compatible hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

ROECKL SPORTS presenterer Weldonhansken - en svært allsidig og ekstremt elastisk hanske. Praktisk: Denne allsidige hansken er følsom for touchscreen, dermed kan du svare på samtaler som kommer inn og bruke smarttelefonen uten å ta av deg hanskene. Tommelen og pekefingeren er utformet med en avansert 3D-fasong for at det skal være raskt og enkelt å bruke smarttelefonen samtidig som det ikke skal gå utoverKomforten. Videre vil nok denne hansken med sin slanke passform fenge ryttere. Takket være ROECKLs eksklusive COMFORT CUT, er ikke en ekstra forsterkning på pekefingeren nødvendig. Materialet både over og under hånden er det varme, myke og meget elastiske Polartec® Power Stretch® Pro. Dette materialet er av svært god kvalitet som garantert gir god varme, samtidig som de ytre sømmene sikrer god komfort og godt grep. Praktisk og flott:: i håndflaten er det mange små ROECKL-logoer i silikon, som gir et godt grep rundt tøylene. I området mellom ringefinger og lillefinger, som kommer i kontakt med tøylene, er det ekstra forsterkning av silikon. Den røde hjelpestroppen av silikon gjør det lettere å ta på hanskene, og ROECKL-logoen med refleks setter prikken over i'en når det kommer til funksjoner.


Teknisk beskrivelse:


Ytre material:Polartec® Power Stretch® Pro,312 gram kvalitetMaterial på håndflaten: Polartec® Power Stretch® Pro,312 gram kvalitetTillegg:COMFORT-CUT, REFLEKSTEKST, SILIKONGREP, TOUCHSCREENKOMPITABELØverst på hånden: 51% polyester, 38% polyamid, 11% elastikk. Håndflate: 51% polyester, 38% polyamid, 11% elastikk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra kjøp
0 Likes

Varm og behagelig uten å være klønete. Kvaliteten kan jeg ikke bestemme fordi jeg ikke har hatt dem så lenge.

Størrelse: Normal
Fantastisk!
0 Likes

En superhanske som er ganske tynn selv om den er varm og behagelig når den er kjøligere! Et av mine beste kjøp noensinne!

Størrelse: Normal
Moderat produkt
0 Likes

Jeg kjøpte disse hanskene fordi jeg jobbet med hester i Canada i noen måneder. Materialet er veldig hyggelig og de føler seg varme. Etter noen ukers slitasje hver dag slapp imidlertid sømmene allerede, og kort tid etter ble det laget hull i tommelen. Videre er en søm fullstendig revet på et ulogisk sted. Jeg hadde også at materialet som skulle gi ekstra grep allerede 'forsvant' ganske raskt og grepet avta betydelig. Jeg kan anbefale disse hanskene hvis du ikke bruker dem hver dag, og de passer for høst. Ved temperaturer rundt frysepunktet fikk jeg kalde hender i hanskene.

Størrelse: Normal
Gode hansker
0 Likes

Størrelsene er riktig og god pris. Hanskene er veldig myke og føles bra, også vakre. For nesten et år siden kjøpte jeg de hanskene fordi jeg hadde hørt mye bra om Roeckl-merker. Etter et par måneder med hardt arbeid tok det ganske lang tid, men allerede ser det ut til at hanskene må byttes ut. Berøringsskjermen fungerer ikke "steder" på hansker, kanskje et for tykt punkt. Ensimmäiksiksi karakter Roeckl hansker tilgjengelig fordi jeg er litt skuffet bærekraft. Ikke veldig varmt i alvorlige frost.

Størrelse: Normal
Hansker av høy kvalitet
0 Likes

Hansker av god kvalitet. Størrelser holder godt. Tåler veldig hard bruk.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.