« Tilbake / Merker / Roeckl

Roeckl Roeckl Waregem ridehansker

RRP: -8% rabatt
599,00 kr
RRP: 649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )
120 NOK GAVE - For dine juleinnkjøp
Kopier kode: XMAS
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.12.2023.
Farge: Black
Black Roeckl Waregem ridehansker
Black/Copper Roeckl Waregem ridehansker
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Forlenget returrett frem til 31.01.2024

Beskrivelse

Den vanntette WAREGEM ridehanske gir ideell, behagelig og komfortabel værbeskyttelse mot kalde, regntunge dager i stallen og på hesteryggen. Den tettsittende ridehansken passer som et ekstra hudlag og kommer med PFC-fri, elastisk VaporFlex med høye pusteegenskaper, laminert på håndbaken. Håndflaten er laget av robust DURADERO semsket skinn og skilter med omfattende silikon for å gi et sklisikkert grep om tøylene. Modellen kommer også med permanent vanntett og pustende ROECK-TEX MEMBRANE, noe som hindrer hånden fra å bli kald i kjedelige værforohld. Det myke, hurtigtørkende og klimaregulerende Easy-Dry fôret sikrer varme og komfort. Praktisk og funksjonell: lagene med materialer på håndflaten er nøye limt sammen for å forhindre at de glir når du holder i tøylene. Tommelen og pekefingeren er kompatible med touchscreen, noe som sikrer at du ikke trenger å ta av deg hanskene, selv ikke når du skal bruke telefonen. Den enkle festemekanismen på neoprenhåndleddet sikrer at WAREGEM-hansken omslutter håndleddet tett og behagelig. I tillegg, siden ryttere setter pris på sjansen til å opprettholde sin stilfølelse når de praktiserer det beste tidsfordrivet, har ROECKL inkludert metallapplikasjoner på baksiden av hånden. Tilgjengelig i svart og dynamisk svart/neon.

Egenskaper:

  • Håndbak: VaporFlex PFC-zero
  • Håndflate: DURADERO WR
  • Egenskaper: ROECK-TEX membran, kompatibel med smarttelefon, silikon-grip, neopren rundt håndledd med enkel lukking, Easy-Dry fôr

Teknisk beskrivelse:

Backhand: VaporFlex PFC-zero. Palmhand: DURADERO WR. Attributes: ROECK-TEX MEMBRANE, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, SILICONE-GRIP, neoprene cuff with easy closure, Easy-Dry lining.

Produkt-ID: 333320

Les Omtaler:

Farge: