Spar opp til 15% på hele din ordre
Eskadron Sjabraker

Eskadron Sjabraker

Sjabraker fra Eskadron er noe du bare må ha i garderoben din. Legg til en sjabrak fra din favorittkolleksjon fra Eskadron for et stilig, sofistikert utseende.
67 artikler
Kjøp Eskadron Sjabraker Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Sjabraker fra Eskadron fremhever din sans for stil

Nesten alle ryttere har, eller ønsker å ha en sjabrak fra Eskadron i garderoben. Merkets kvalitetssjabraker har inspirert ryttere i årevis med sine moteriktige farger og sofistikerte detaljer, samtidig som de kommer med praktiske og gode funksjoner.

Enten du ønsker deg en sprang- eller dressursjabrak, eller allerede eier et produkt fra Platinum, Heritage eller en hvilken som helst annen Eskadron-kolleksjon, finner du en Eskadron-sjabrak hos Horze som vil gjøre utseendet ditt komplett.

Eskadron sine sjabraker er tilgjengelig i flotte farger for den daglige treningen. Velg klassisk svart, grått eller hvitt, eller mer friske farger som blått eller grønt. Velg dem for å matche beleggene eller rideklærne dine, og få et fantastisk, helhetlig utseende.

Eskadron Cotton sjabrak er veldig populær. Det er en sjabrak i Eskadron Heritage-kolleksjonen, som kommer i begrenset opplag. Kjennetegnet til denne kolleksjonen er et klassisk design i tradisjonelle farger. Eskadron Cotton sjabrak ser veldig stilig ut på grunn av den lille vatteringen og den kontrastfargede kanten. Den er heller ikke særlig dyr. Eskadron Platinum sjabrak "Heritage Brand" er også veldig populær.

Platinum-kolleksjonen er en stevnekolleksjon med svært begrenset opplag. Den inkluderer eksklusivt og veldig smart utstyr til hesten din. Eskadron sin sjabrak "Big Square Glossy Classic" er ekstremt populær, og er mer egnet for hverdagsbruk. Den er utsmykket med en skinnende overflate og stor vattering.

Eskadron sine sjabraker er kjent for sin høye kvalitet, både når det kommer til stoff og håndverk. Med ulike kolleksjoner treffer Eskadron-merket flere forskjellige målgrupper. Heritage er for eksempel rettet mot alle de som liker det klassiske, elegante designet. Sjabraker fra Platinum-kolleksjonen er derimot spesielt utviklet for stevne. De egner seg ikke like godt til hverdagstreningen, da de er for skjøre til det.

«Next Generation»-kolleksjonen er spesielt rettet mot unge ryttere. Her finner du sjabraker i flotte farger som skiller seg ut. Uansett hvilken Eskadron-sjabrak du velger, kan du alltid kombinere det med de andre produktene i kolleksjonen.