Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-20%

Horze Daniela ridebukser, kneforsterket med lær, dame

Produkt-ID: 36621

kr 479,20
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Daniela ridebukser, kneforsterket med lær, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Daniela ridebukser, kneforsterket med lær, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Tradisjonell utforming kombinert med et friskt silikontrykket kneområde gir en moderne oppdatering av din favorittridebukse. Det høye livet på disse ridebuksene er komfortabelt og støttende, og litt høyere bak. Disse ridebuksene har et stilig repeterende bitt-trykk på kneforsterkingen i syntetisk lær, for et unikt utseende.


Egenskaper:


  • Flatterende høy i livet
  • Svært komfortabel
  • Livet er høyere bak for støtte
  • Silikontrykk på knærne med bitt-design
  • En glidelåslomme foran

Teknisk beskrivelse:


Vevd, 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 40 grader med innsiden ut, og med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel. Tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Smørmyk og veldig smigrende
1 Likes

Jeg er 65 "(5'5") høy med en 28 "inseam, 30" midje og 41 "hofter. Selv blant ryttere har jeg større enn gjennomsnittlig hofter og lår. Disse buksene passer tett, og liker de fleste bukser av uansett slag, enten passer i lårene / rumpa og er enorm i midjen, eller passer i midjen og er stram i lårene. Jeg begynte med 34 og endte med å bytte dem ut i 32-årene, noe som mindre lignet en fluefisker vadere på meg. Når jeg tar dette valget, må jeg akseptere synlige truse-linjer. Stoffet liker å krøpe seg langs den horisontale aksen som bidrar til dette visuelle. Finishene og sømmen ser bra ut (null vasker inn) og ingenting rister, klør eller klemmer. Belteløkkene er 2 ", så du vil sammenkoble dette med det bredeste beltet. Det høye, brede midjebåndet er superflatterende, spesielt hvis du har en lang overkropp som meg. Jeg tror folk med litt mage på gang vil elske disse enda mer. Pluss at skjorta forblir gjemt! Jeg var opptatt av at disse ville binde seg over kneet, men etter noen knebøy var de fine. Det er en lomme i hoften. IPhone 8 min passer i den, men den er ikke superkomfortabel å sykle med. "Sokken" på slutten er bare på leggesiden for å forhindre å gnage i bagasjerommet, men det ville være mer funksjonelt hvis det passet mer tett. Bortsett fra det brede midjebåndet og Euro-setet, er disse ganske tradisjonelle når det gjelder styling, spesielt i brunfargen jeg bruker, og kan jobbe til skolevisning hvis du leter etter en arbeidshestebukk. Den solbrune fargen har en grønn undertone, men ingenting som den galle fargen vi alle måtte ha på da jeg var liten! Jeg kan ikke kommentere om dette viser um ... sump. Men stoffet er ganske tykt, så jeg vil ikke tro det. Takk, Horze, for at du gjorde utvekslingen så smertefri!

Verdi for pengene
0 Likes

Fin ridebukse med god passform hvis du trenger en høy midje som stabiliserer både det ene og det andre. Klart rimelig. Ganske sjenerøs i midjen sammenlignet med beina. Litt dårlig strekning over knærne. Passer hvis du er bredest i midten så å si. Kjøpte størrelse 40, trekk størrelse 40 eller 29 i stretchjeans ellers.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.