Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Avalanche Regndekken

Produkt-ID: 24016

kr 1.055,12
kr 1.199,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Avalanche Regndekken
kr 1.055,12
kr 1.199,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Avalanche Regndekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette holdbare regndekkenet holder hesten din tørr og komfortabel på de mest regnfulle dagene.


Utsiden består av 1200D polyester rip stop, og kommer med 3-vasks garanti som garanterer den vanntette og pustende funksjonen, noe ingen av våre konkurrenter kan tilby. Dette er det ultimate regndekkenet som holder hesten din varm og tørr i alle typer dårlig vær. Med høy nakke og forlenget halelapp er dette regndekkenet det beste du kan finne for tøffe værforhold til enhver årstid. Regndekken bør være holdbare og funksjonelle, og dette er et smart valg i dårlig vær. Frontlukkingen er sterk, men fortsatt enkel å justere der du går i en gjørmete luftegård med hette og hansker på, samtidig som du forsikrer seg om at hestens behov er oppfylt. Horse Supreme Avalanche PRO Regndekken finnes i en rekke forskjellige farger for å lyse opp hesten på en regnfull dag.


Egenskaper:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på 1200D polyester rip stop, bevarer de vanntette egenskapene
 • Tynt polyesterfôr for å hindre seperasjon fra stoffet på utsiden
 • Høy nakke med formede skuldre og ekstra skuldersplitt for å minske presset på skuldrene og minimere gnag
 • Ny, forbedret frontlukking med T-spenner for enkelt feste
 • Sølvfargede spenner i høy kvalitet av holdbart material
 • Kryssgjorder med strikk som gir fleksibilitet rundt hestens mage
 • Avtagbare elastiske beinsnorer
 • Stor halelapp festet dypt på baksiden av dekkenet, slik at det gir full dekning og vindbeskyttelse
 • Reflekssøm på stroppene
 • Teipede sømmer bevarer de vanntette egenskapene

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vanntett/pustende.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom sentrifugering med mildt vaskemiddel. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Kun lufttørking. 3-vasks garanti: De vanntette egenskaper bevares opptil 3 vask.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

dekning
6 Likes

Veldig skuffet over at jeg har utstyrt mine 3 hester i vinterforing slitasjehull av dårlig kvalitet på slutten av vinteren. Svake lår som løsner i en ukes ytre skall, ikke er solid, men jeg er en trofast kunde av horze j har den gamle modellen siden 5 år. decu decu ...

skuff
6 Likes

Jeg fikk byttet ut dekket i august. ettersom den ikke var vanntett etter 1 vask i butikken der den er kjøpt i tillegg, luktet den så stygg at man skulle tro den hadde ligget beskjedent en hel vinter, den hadde blitt brukt maks 3 uker om våren og første gang på i regnet var den gjennomvåtste hesten, fikk den skiftet uten problemer, har tatt det nye dekket i bruk for 2 uker siden, men siden det ikke har regnet før de siste dagene har ikke problemet vært der før denne kvelden da jeg byttet til nattøy, helt dynket regndekk , trener virkelig med regntøy som ikke kan følge med i regnvær.

Ikke vanntett
5 Likes

Jeg kjøpte dette regnearket i fjor vår, og teppet ble bare brukt noen få ganger. Så jeg ble overrasket og ekstremt skuffet i høst da jeg bare brukte det til å finne teppet mettet og hesten min ble våt etter en dag med jevn, men lett regn. I dag var jeg på fôrbutikken der jeg kjøpte teppet, og jeg nevnte mangelen på vannsikring av denne regnplaten og selger sier "Å, du er ikke den eneste som har fortalt meg det". Veldig skuffet. Jeg vet at dette teppet sa at vanntettingen var bra for tre vasker tilsynelatende ikke tre regner. Jeg måtte ikke vaske teppe siden det aldri ble skittent nok, så jeg forventer å få mer bruk enn en delvis sesong. Heldigvis er hesten min et pledd fashionista, så jeg hadde andre alternativer for å holde ham tørr.

Hjemmelaget skureområde i området med manken
3 Likes

Ved første øyekast ble jeg veldig hyggelig overrasket over kvaliteten og utførelsen av teppet. Optisk tiltalende fant jeg uansett. Passformen var også perfekt for hoppen min! Dessverre måtte jeg innse at den "høye halsen" bare brukes som et V-stykke og bare disse sømmene løper nøyaktig på eller like før manken sammen og derved skrubber. Allerede under monteringen brakk flere mankehår av seg! Synd, jeg vil virkelig beholde teppet :-(

Veldig bra
2 Likes

Coveret passer perfekt til mine forventninger, normal størrelse, jeg har en dobbel ponni og jeg tok 130. Det er perfekt. For øyeblikket ugjennomtrengelig. For å se med mer dårlig vær. Men i alle fall veldig motstandsdyktige, andre hester som pleier å jage ponnien min med tennene har fremdeles ikke revet!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.