Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track pologenser, dame

Produkt-ID: 32557

kr 558,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track pologenser, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track pologenser, dame
kr 558,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track pologenser, dame
kr 558,00
Back on Track hansker
kr 310,00
Back on Track pologenser, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pologenseren er et utmerket valg for alle disse problemområdene: nakken, skuldrene, armene, øvre ryggen, korsryggen, hoftene, håndleddene og albuene. Dette kvalitetsplagget har et pent snitt, sitter tett til huden og har en høy hals. Den moderne, klassiske stilen gjør at den kan brukes både til pent eller i fritiden.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott skjorte til en god pris
0 Likes

Skjorten er tettsittende og kan brukes om vinteren under en genser. Tykt stoff av høy kvalitet, som avleder svetten optimalt til utsiden, og overbeviser om kvaliteten. Stoffet er spesielt varmt i nakken. Med 25% rabatt til en uslåelig pris.

Størrelse: Normal
Back on track genser
4 Likes

Utrolig god genser. Jeg har vondt i skuldre,armer og nakke og denne genseren har gjort så jeg har blitt mye bedre. Dette blir ikke den siste genseren jeg kjøper

Størrelse: Normal
Fin genser
0 Likes

De keramiske partiklene ser ut til å gjøre jobben sin godt. Jeg er veldig fornøyd, ikke mer kalde muskler. Det er et tykt stoff som ser luksuriøst ut, men på grunn av den lille logoen bruker jeg det bare under noe, men det er personlig. Imidlertid er det tykke stoffet ikke veldig varmt. Og det er veldig fint. Det føles som en annen hud. Hvis prisen var litt lavere, ville jeg bestilt to. Jeg vet ikke hvordan stoffet vil se ut etter vask.

Størrelse: Liten
Favoritt ridejersey
1 Likes

Min absolutte favoritt ridejersey som også hjelper mot skader. Den holder den svarte fargen pent ved vask, og er av god kvalitet. Prisen er imidlertid i den litt dyrere enden, men du får det du betaler for.

Størrelse: Normal
Liten i str
4 Likes

Bestilte denne men den er litt liten i str og ganske kort, ville nok bestilt den en str større enn normalt. Merket ikke så mye forskjell når jeg satt i ro men da jeg begynte å bevege meg va effekten stor, ble varm og god og hjalp på muskulaturen. Har fibromyalgi og sliter med vonde og stive ledd, anbefaler denne!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.