Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Back on Track pologenser, dame

Produkt-ID: 32557

kr 558,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track pologenser, dame
kr 558,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track pologenser, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pologenseren er et utmerket valg for alle disse problemområdene: nakken, skuldrene, armene, øvre ryggen, korsryggen, hoftene, håndleddene og albuene. Dette kvalitetsplagget har et pent snitt, sitter tett til huden og har en høy hals. Den moderne, klassiske stilen gjør at den kan brukes både til pent eller i fritiden.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Liten i str
4 Likes

Bestilte denne men den er litt liten i str og ganske kort, ville nok bestilt den en str større enn normalt. Merket ikke så mye forskjell når jeg satt i ro men da jeg begynte å bevege meg va effekten stor, ble varm og god og hjalp på muskulaturen. Har fibromyalgi og sliter med vonde og stive ledd, anbefaler denne!

Back on track genser
4 Likes

Utrolig god genser. Jeg har vondt i skuldre,armer og nakke og denne genseren har gjort så jeg har blitt mye bedre. Dette blir ikke den siste genseren jeg kjøper

Favoritt ridejersey
1 Likes

Min absolutte favoritt ridejersey som også hjelper mot skader. Den holder den svarte fargen pent ved vask, og er av god kvalitet. Prisen er imidlertid i den litt dyrere enden, men du får det du betaler for.

0 Likes

Utmerket artikkel som holder løftene! Jeg bruker dette merket for meg og for hesten min: den er fantastisk! Jeg anbefaler! (Størrelse litt stram)

Absolutt kjøpsanbefaling!
0 Likes

Jeg har bestilt genseren for andre gang, ha den hele vinteren. Veldig hyggelig på huden, den varmer perfekt, men du svetter selv om du ikke anstrenger deg. Bruk Back on Track-produkter for både hest og hund og for hele familien og er alltid begeistret.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.