« Tilbake / Merker / Roeckl

Roeckl Roeckl Wesley ridehansker

379,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black Roeckl Wesley ridehansker
Størrelsestabell
Størrelse cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den myke, elastiske stall- og hverdagshansken WESLEY er en universal allrounder for alle aktiviteter til og i stallen. Det som også gjør at den skiller seg ut er det spesielt høye innholdet av resirkulerte materialer - dette sparer råvarer og beskytter naturen og miljøet. En del av ROECKL SPORTS ECO.SERIES-kolleksjonen er WESLEY designet for å være så miljøvennlig som mulig, samtidig som det holder på førsteklasses kvalitet. Selv logoen er designet med å bruke tre fra avfall fra trebearbeiding. Som med alle naturlige produkter er strukturen og følelsen unik - dette gjør hver enkelt hanske unik! Merk: ROECKL SPORTS anbefaler tydelig at WESLEY ikke er en ridehanske, men en fritidshanske for bruk i stallen på vinterdager. Ansvarlig for den usammenlignbare høye brukskomforten, den behagelige følelsen mot huden og pålitelig varmelagring er PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series Solid Waves, funksjonelt stoff med fluffy, børstet innside. Dette superfleksible fireveis elastiske stoffet er laget av 95% resirkulert polyester fra plastavfall, og 5% spandex. Det er også svært pustende, tørker hurtig og er slitesterk på den silkemyke oversiden. Håndflaten er forsterket med en kant laget av den nye ECO.SENSE®. Det behagelig, myke grippy og slitesterke ECO.SENSE® er delvis resirkulert syntetisk ruskinn laget av 92% polyester og 8% elastan. Forresten så er 60% av polyesteren som brukes laget av resirkulert, GRS-sertifisert garn, også laget av avfall, slik som gamle PET-flasker.

Teknisk beskrivelse:

Håndbak: PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series Solid Waves. Håndflate: PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series Solid Waves + ECO.SENSE®-kant. Kommer med: høyt innhold av resirkulert materiale.

Produkt-ID: 335329

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: