« Tilbake / Rytter / Ridehansker / Sommerhansker

Roeckl Laila hansker

449,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 3 )
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Black
Black Roeckl Laila hansker
WH/AB Roeckl Laila hansker
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Lette og luftige om sommeren: LAILA har alt! Den sommerhansken kombinerer tynn tan-through suntan™-netting på overhånden med håndflate laget i svært pustende MICRO-AIR. Takket være mikroperforeringen i dette eksklusive materiale er den svært ventilert, noe som gjør den perfekt til høye temperaturer. LAILA er uansett en hanske som overgår de fleste når det kommer til å være lett og luftig: Den føles som et ekstra lag hud og gir et svært godt grep på tøylene. Videre er ekstra skjæring på pekefingeren ikke nødvendig takket være vår eksklusive COMFORT CUT. Fordel: Suntan™ overhånd kombinert med festet i håndflaten sørger for at hendene dine blir jevnt brune av solen. Takket være at hansken er TOUCHSCREEN kompitabel kan du enkelt bruke smarttelefonen eller nettbrettet uten å ta av deg hanskene.

Teknisk beskrivelse:

Overhånd: Suntan™ netting. Håndflate: MICRO-AIR. Egenskaper: COMFORT CUT, TOUCHSCREEN kompitabel, håndflate med trinnfri lukking.

Produkt-ID: 316750

Les Omtaler:

Farge: