Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Harry's Horse Adagio høyveske

Produkt-ID: 308936

kr 429,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Adagio høyveske
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse Adagio høyveske
Beskrivelse

Beskrivelse

Sterk høyveske i 600D nylon, Adagio er en såkalt "slowfeeder". De spesielle hullene (5cmx5cm) øker spisetiden til hesten. Høyvesken kan enkelt festes de fleste steder med 2 kroker.


Teknisk beskrivelse:


52 x 70 x 17.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Slitesterk og romslig
1 Likes

Bra produkt for en grådig irsk kolber. Hepa har en tendens til å rive hønettet skarpt, men denne høyposen tåler selv de hardeste spisegjestene. Rundt 6-8 kg hø vil bli lagt i sekken. Hurtigutløsningslåsene gjør det enkelt å feste. Fylling er også fint når vesken holder seg godt i form og ikke passer inn som mange andre garn.

Elsker den!
0 Likes

Kjøpte denne da alle andre høynett gjorde så hesten min fikk nakkesmerter. Så jeg så etter en ny løsning, fordi han spiser altfor fort, og blir urolig på boksen om natten, så han trenger noe å drive med. Han har ikke vist noe smerter i nakken etter jeg fikk opp denne, og størrelsen på hullene er helt perfekte! Veldig lett å putte inn høy, og du har ikke disse irriterende trående som alltid er i veien. Og hesten kan ikke sette seg fast, noe som jeg mener er veldig viktig!Anbefaler virkelig denne.

høynett
0 Likes

Gikk til det ene hjørnet etter en uke. Løsnet helt fra hjørnet. Den andre uken løsnet det andre hjørnet og tråden har løsnet og ødelagt fra de svarte stroppene. . Ingen god kvalitet i det hele tatt!

Holdt ikke
0 Likes

Ser superfin ut og ville nok fungert fint, men de to jeg kjøpte gikk opp maskene på de to forskjellige stoffkolleksjonene allerede etter 1 og 3 dager. :( Hestene mine er ikke veldig voldelige (har alltid grovfôr tilgjengelig, og en er en IS-bamse) For dyr når det gjelder holdbarhet. Har en ny, men har ikke brukt den ennå.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.