FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze vektmålebånd

Produkt-ID: 50300

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze vektmålebånd
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze vektmålebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjelper deg å planlegge riktig fôring. Plast.Med dette målbåndet kan du finne ut størrelse/omkrets og ca. vekt på hesten din.Bruksanvisning:Ta målbåndet og mål omkretsen rundt magen på hesten din (bak forbena og manken). Du kan dermed lese av følgende mål:1. CM: Livvidde i cm.2. LBS:Den engelske enheten LB (pounds)3. KGS: Ca. vekt i kilo4. Håndbredde: Hestens høyde i håndbredder. 1 hånd svarer til 4" eller 10,16 cm.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: plast.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

dårlig
0 Likes

ikke lett å finne ut og i henhold til hva jeg kan lese, skal shetlanderen min veie 650 kg ??

Bare en flott ting, hver hesteeier skal ha!
0 Likes

Ikke bare at leveransen skjer veldig raskt, som det fremgår av bestillingen, også betalingen er veldig enkel og rettferdig. Kjøpet var det beste jeg kunne gjøre for hestene mine i det siste. Søknaden er som beskrevet i andre anmeldelser, veldig enkel og nøyaktig. Nå kan jeg vurdere nødvendig dose ormekurer veldig enkelt, bestemme vektendringer hos hestene veldig raskt og reagere. Sett selvfølgelig den nødvendige maten bedre. I mellomtiden er jeg overbevist om at hver hesteeier regelmessig bør vurdere hesten sin med dette vektmålingsbåndet på denne enkle måten.

målebånd vekt
1 Likes

Jeg har inntrykk av at det er nøyaktig eller i det minste vel å gjenkjenne endringer. Håndtering ganske enkelt. Jeg estimerte hesten min til å være 500 kg og målt 500 kg. i andre hester i båsen var det stort sett nøyaktig. noen var allerede i balanse. ser tøff ut.

målebånd vekt
0 Likes

har målt flere hester og inntrykk av at overveiende vekten vises ganske nøyaktig. Vi har noen sammenlignende vekter av en hesteskala, som bare er noen måneder siden. ganske enkelt å bruke. Jeg bruker det noen få uker. Hesten min skal ikke gå opp i vekt og tilpasse beite og den ekstra maten som er på den

Akkurat det jeg var ute etter!
0 Likes

Jeg trengte et måleverktøy / bånd for at hesten min skulle kjenne størrelsen hennes, fordi jeg ville kjøpe henne et teppe, og dette gjorde jobben perfekt. Det er lett og perfekt å oppbevare i kassen i stallen når du senere trenger det.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.