Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze vektmålebånd

Produkt-ID: 50300

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze vektmålebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjelper deg å planlegge riktig fôring. Plast.Med dette målbåndet kan du finne ut størrelse/omkrets og ca. vekt på hesten din.Bruksanvisning:Ta målbåndet og mål omkretsen rundt magen på hesten din (bak forbena og manken). Du kan dermed lese av følgende mål:1. CM: Livvidde i cm.2. LBS:Den engelske enheten LB (pounds)3. KGS: Ca. vekt i kilo4. Håndbredde: Hestens høyde i håndbredder. 1 hånd svarer til 4" eller 10,16 cm.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: plast.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Enkel å bruke - det fungerer!
1 Likes

Siden jeg ikke alltid kan få hesteskalaen, kjøpte jeg vektmålingsbåndet for vektkontrollen i mellom. Håndteringen er enkel og for å oppnå sammenligningsverdier flere ganger i måneden er det ganske tilstrekkelig. Det kan enkelt brukes av en person og eliminerer kompliserte formelberegninger. Du må bare sette det på samme punkt (mageomkrets), ellers har du gale verdier.

Vekt målebånd
1 Likes

Oppfyller forventningene mine fullt ut, men jeg vil gjerne ha en bruksanvisning inkludert :-)

målebånd vekt
1 Likes

Jeg har inntrykk av at det er nøyaktig eller i det minste vel å gjenkjenne endringer. Håndtering ganske enkelt. Jeg estimerte hesten min til å være 500 kg og målt 500 kg. i andre hester i båsen var det stort sett nøyaktig. noen var allerede i balanse. ser tøff ut.

0 Likes

Et godt verktøy for å følge utviklingen i vekten til hesten hans. Enkel å bruke, tar ikke plass i stellevesken!

0 Likes

Hvis du forstår det, superenkelig måte å bestemme hestens omtrentlige vekt på! Karakter syke og overvektige hester er en klok investering, enklere enn noen gang å gå til en Våg!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.