Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Shires høynett stort, 127 cm

Produkt-ID: 318677

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Shires høynett stort, 127 cm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Shires høynett stort, 127 cm
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse nettene passer til høy eller ensilage. Finmaskede hull gjør at høyet varer lengre, og det blir er mindre søl i stallen.


Teknisk beskrivelse:


Maskestørrelse: 5 centimeter +/- 0,5 cm.
Lengde når det er fylt: 127 cm.
Kapasitet: 9,5 kilo.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Greit høynett
0 Likes

Har kjøpt Shires høynett før og vært veldig fornøyd med det. Dette høynettet er smalere en forventet og det er litt mer tungvint å presse flak fra høyballen nedi, men nettet fungerer helt fint. Litt mindre størrelse enn jeg hadde forventet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.