« Tilbake / / /

GPA GPA hjelm Speed Air 4S

Fra 5.686,50 kr
RRP: 6.690,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Spar 200 kr EKSTRA på bestillingen din
Kopier kode: SPRING-HZ
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 02.04.2023.
Farge: Black/Black
Black/Black GPA hjelm Speed Air 4S
Black/Red GPA hjelm Speed Air 4S
Størrelsestabell
Tilbake

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke hjelmens faktiske mål. Bruk et målebånd for å måle hodets omkrets. Målebåndet skal sitte rett over ørene og måle over midten av pannen og bakhodet. EU-størrelser tilsvarer hodets omkrets i centimeter. Hjelmen bør sitte så lavt som mulig, og ha tett passform slik at den ikke beveger seg når du rister på hodet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

GPA - ridehjelm, Speed Air 4S. En ny hjelm i "Redline"-kolleksjonen med det nye verdensomspennende sikkerhetskonseptet 4S. Designet med fire elementer vil 4S med sin supre sandwich-funksjon gi oppsiktsvekkende demping og bedre motstand mot lateral kompresjon. Dobbel sikkerhet i denne modellen. Skumfôret innvendig er pustende, og det kan fjernes slik at det kan vaskes.

Teknisk beskrivelse:

GPA-utvalget lever opp til sikkerhetskravene definert av protokoll for ridehjelmer UTAC/CRITT 04/2015. Hjelmene oppfyller derfor sikkerhetskravene til individuelt beskyttelsesutstyr i overenstemmelse med direktiv 89/686/ECC fra 21/12/1989. Denne lisensen ligger over VG1, dermed er VG1 inkludert.

Produkt-ID: 315831

Les Omtaler:

Farge: