Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track Royal hasebelegg

Produkt-ID: 320956

kr 945,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track Royal hasebelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideell å bruke når du transporterer, eller i stallen på hester med haseproblemer. Disse terapeutiske beleggene er laget med Welltex® for å stimulere blodgjennomstrømningen. Sirkulasjonen er forbedret, noe som kan forbedre helingsprosessen, lette for leddsmerter, og det kan bidra til forebygging av skade. Utviklet med en spesiell syteknikk, og lukkemekanismen forhindrer belegget fra å skli ned. Disse beleggene er ikke ment til å brukes under arbeid, men i den perioden hesten hviler. Selges i par.


Teknisk beskrivelse:


Stoff: 100% polypropylen. Fyll: 100¤ polyester. Skall: 100% neopren.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vær oppmerksom på størrelsesvalget, ellers topp!
0 Likes

Ankelbeskytteren Back on Track beskytter ankelen fin og varm. Det er ideelt for spade- og artrosehester. Kvaliteten er virkelig god. Dessverre har borrelås-lukkene gitt vei, så jeg skjønner etter en måned at skonnerten hadde vært bedre i en mindre størrelse. Siden borrelåsstroppene nå er kraftig utvidet, glir skonnerten ned og oppnår ikke lenger ønsket effekt. Med min veldig store grunn blod (over 1,80) ville M vært nok. Så pass på størrelsesutvalget, ellers blir de virkelig anbefalt.

Myke beskyttere
0 Likes

Skjoldene holder seg ikke på plass, men lekker. Stingene ble umiddelbart løst når de ble brukt. Jeg anbefaler ikke.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.