« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Hasebelegg og knebeskyttere

Zandona Zandona Air terapeutisk hasebelegg

1.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 3 )
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black Zandona Air terapeutisk hasebelegg
Størrelsestabell
Størrelse L
S 38-40 cm
M 41-43 cm
L 44-46 cm
XL 47-50 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den terapeutiske støttebandasjen til hasen har 10 magnetiske enheter som forbedrer cellulære funksjoner, gir naturlig støtte til hasene og gir refleksologi til hele kroppen. De permanente magnetene er laget av en sterk magnetisk legering av neodynium, jern og bor med nikkelbelegg, og er i stand til å gi en magnetisk flukstetthet på 2600 Gauss hver. Plasseringen av magnetene, deres flukstetthet, intensitet og polarisering har blitt testet av veterinærer og proffe ryttere for å maksimere den lokale økningen av vaskulært blodtrykk og lymfesirkulasjonen, med flere positive effekter:Refleksologi effekter:Ved hjelp av refleksologiprinsipper, som er magnetisk stimulerende reflekspoeng (Ting) plassert på spesifikke meridianer hos hesten (de samme punktene som brukes for akupunktur), blir moderate rebalanseringseffekter oppnådd:De 3 magnetene som er plassert på utsiden, i nærheten av BL Yin meridian (blære - Ting BL-58-60-64) fremkaller positive effekter mot smerte og blodsirkulasjonsproblemer i ryggraden .De 2 magnetene som er plassert på innsiden, i nærheten av KI Yang meridian (Nyre - Ting KI2-7) stimulerer blodsirkulasjonen noe samtidig som den virker beroligende og regulerer frykt.

Egenskaper:

  • Muskler, sener og beinhinneskader
  • Betennelser i leddbånd
  • Beinbrudd
  • Osteoporose

Teknisk beskrivelse:

Lokale magneto-terapeutiske effekter:I motsetning til betennelsesdempende legemidler som skaper karsammentrekninger (og dermed bremser den vaskulære blodsirkulasjonen og lymfesystemets sirkulasjon, noe som resulterer i en nedgang av cellulære prosess-SES), virker magnetisk terapi på smerter og hevelse. Samtidig som man unngå bivirkninger av legemidler, forsterker man gjenoppbyggende prosesser.Smertestillende effekt.Betennelsesdempende effekt.Økning av mikrosirkulasjonen i brusk.Akselerasjon av absorpsjon av melkesyre.Akselerasjon av prosessen som eliminerer giftstoffer.Akselerasjon av den osteogenese prosessen.Akselerering av cellulære prosesser.

Produkt-ID: 307020

Les Omtaler:

Farge: