Kjøp mer, spar mer! Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track dekken til dachs

Produkt-ID: D2025

kr 527,20
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Back on Track dekken til dachs
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track dekken til dachs
kr 527,20
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track dekken til dachs

Beskrivelse

Back on Track® dekken til dachs i likt et standard dekken, men er designet til å passe raser med lang rygg og korte bein. Det beskytter de store muskelgruppene på hunden, i tillegg til det sensitive bukområdet. Dette dekkenet har en vannavstøtende, pustende polyesterutside, fôret med det revolusjonære Welltex™ keramisk stoff som lar hunden holde på sin egen kroppsvarme uten fare for overoppheting. Det har elastiske beinsnorer til bakbeina, feste til kobbel, reflekser på begge sider og justerbar front.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (2)

Gjennomsnittlig vurdering

4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!