Kjøp Back on Track dekken til dachs | horze.no

dekken til dachs

kr 703,12
kr 799,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 6 Dager
Spar 10% med koden: HZWEEKEND
Kopier kode: HZWEEKEND
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 12.04.2021.
Svart Back on Track dekken til dachs backontrack
Back on Track dekken til dachs
Back on Track dekken til dachs
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track dekken til dachs
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track® dekken til dachs i likt et standard dekken, men er designet til å passe raser med lang rygg og korte bein. Det beskytter de store muskelgruppene på hunden, i tillegg til det sensitive bukområdet. Dette dekkenet har en vannavstøtende, pustende polyesterutside, fôret med det revolusjonære Welltex™ keramisk stoff som lar hunden holde på sin egen kroppsvarme uten fare for overoppheting. Det har elastiske beinsnorer til bakbeina, feste til kobbel, reflekser på begge sider og justerbar front.


Produkt-ID: D2025

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4.5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre