Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track dekken til dachs

Produkt-ID: D2025

kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track dekken til dachs
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track dekken til dachs
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track dekken til dachs
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track® dekken til dachs i likt et standard dekken, men er designet til å passe raser med lang rygg og korte bein. Det beskytter de store muskelgruppene på hunden, i tillegg til det sensitive bukområdet. Dette dekkenet har en vannavstøtende, pustende polyesterutside, fôret med det revolusjonære Welltex™ keramisk stoff som lar hunden holde på sin egen kroppsvarme uten fare for overoppheting. Det har elastiske beinsnorer til bakbeina, feste til kobbel, reflekser på begge sider og justerbar front.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stor
0 Likes

Ofte går jeg "trinn" med Dwarf Dachshund i alle værforhold. Med trinn mener jeg; med min mobilitetsscooter. Min tachshund har lært å gå løs og i bånd ved siden av mobilitetsscooteren. Fordi jeg må kjøre langt noen ganger i uken (alle årstider) har jeg kjøpt Back på banen Dachshund Teppe for å holde moppien min varm og tørr. Selvfølgelig kjører han også store stykker. De Deken går helt mellom forbena, til enden av brystet. Stengingen er derfor litt mer bak. Ideell for dachshunds fordi disse teppene er litt lengre enn andre tepper. Når du er i tvil om størrelsen? Så bestiller du bare 2 størrelser og sender en tilbake etter montering.

Størrelse: Normal
Back On Track Dachshund Warp
0 Likes

Den desidert beste hundevennlige varpen. Hunden ser også ut til å like den :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.