Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sectolin klippemaskin SE-210

Produkt-ID: 305776

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin klippemaskin SE-210
Beskrivelse

Beskrivelse

SE 210 er en luksuriøs keramisk klippemaskin med oppladbart batteri og LED batteriindikator. Klippemaskinen holder seg avkjølt og bladene skarpe over lengre tid.Maskinen passer til å klippe små områder på hesten. Den kommer i en aluminiumsboks med fire kammer, lader og vedlikeholdssett.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fornøyd hesteeier
1 Likes

Kutter hele hesten uten problemer. Riktignok lenge, men den tåler en tykk vinterfrakk hvis du har tålmodighet. Tydeligvis et utrolig godt kjøp!

Veldig vel verdt pengene
0 Likes

Flott liten trimmer som så langt ikke har skuffet meg en gang! En batterilading var nok til å kutte hele bena til 3 hester og ansiktet til en hest. Lengdenes tilpasningsevne er ypperlig på trimmeren, noe som gjør det enkelt å kutte det som ikke er mulig med den store klipperen, og likevel få samme lengde som resten av pelsen. Stille og veldig lave vibrasjoner har kuttet unghester for første gang og til og med skremt hest uten problemer. Toppklipp for prisen, en av de beste kjøpene mine!

Stille og glatt
0 Likes

Veldig fin og hendig slåmaskin. Veldig stille og skjærer godt. Praktisk at det kommer med et ekstra batteri. Fornøyd!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.