Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track ridestrømper

Produkt-ID: 31236

kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Back on Track ridestrømper
kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kalde føtter, verkende føtter, hovne føtter - disse er problemer som de fleste av oss kjenner igjen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger om våre sokker fra kundene våre - og husk at du også kan ha dem på når du sover. Back on Track-effekten reflekterer kroppsvarmen og sørger for at du har varme føtter hele døgnet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Utmerkede sokker
1 Likes

Disse sokkene har sinnsykt nydelig myk følelse. Med disse sokkene fryser ikke føttene, og det er ingen informasjon om betennelse. Personlig likte jeg det veldig, prisen var riktig for kvaliteten. Jeg anbefaler!

Veldig fornøyd
1 Likes

Etter et komplisert ankelbrudd kjøpe jeg sokkene for å teste ut virkningen. Min erfaring er at de både varmer og lindrer, og jeg sover med de nå om natten. Jeg gleder meg til å ta de på, og spesielt på dager hvor ankelen er hoven og smertefull. Anbefales til alle med ankelplager og kalde føtter. Kommer absolutt til å kjøpe flere av produktene.

0 Likes

Synd at de virkelig dyre svarte på bane sokker har så dårlig passform! Etter 10 minutter er hælene i høyden på leggen. Jeg ville ikke forventet et så dyrt produkt. Vi vil derfor avstå fra å bestille en annen sokk til klubben vår ,

Litt skuffet
0 Likes

Jeg er den første til å erkjenne at jeg har leddproblemer - ankler, knær, håndledd, rygg. Det plager meg. Så da jeg så at BOT tilbyr noen produkter som hevdet å bidra til å lindre litt av smertene, og fremme varme og økt sirkulasjon til de plagede leddene, hoppet jeg av sjansen til å tjene på forskningen deres. Jeg kjøpte sokkene og tok på dem, en dag, to dager, tre dager, og ventet på å føle en slags forskjell fra sokkene jeg vanligvis har på meg. Jeg hadde på seg dem som instruert, men fant ingen som helst forskjell. Ingen. Jeg hadde kjøpt hanskene deres for en stund tilbake, og fant heller ingen forandring med hanskene, selv om jeg trodde at jeg kanskje ikke hadde på meg så lenge jeg skulle. Jeg har kjøpt produkter til hesten min, og bruker dem, men stiller nå spørsmål om effekten av dem. BOT-produktene er ikke rimelige, så hver investering jeg har gjort har blitt vurdert godt og gjort i lys av BOT-påstandene, bildene som hevder å vise temperaturendringer etter bruk av BOT-produktene og attestene. Jeg ble virkelig skuffet over at verken sokkene eller hanskene gjorde en forskjell. Jeg håper det er annerledes med produktene jeg har kjøpt til hesten min, men jeg tror sokkene kan ha vært det siste kjøpet jeg vil gjøre. Jeg vil gjerne være overbevist om at jeg tar feil, ettersom innsatsen dette selskapet legger ned i sine produkter virker så velmenende.

0 Likes

Jeg kjøpte disse for å varme opp, men på mitt eget sted renner "kraften" selv i de små frostene, tærne fryser selv om ullsokker og gode sko. Det vil si, ikke egnet for oppvarmingsformål, andre kvaliteter jeg ikke kan bedømme på riktig måte når jeg egentlig ikke lider av noen symptomer, føler på en eller annen måte at anklene er mer elastiske. Men de har en fin følelse av høy kvalitet og holder seg friske, selv om ikke i mellom.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.