JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track ridestrømper

Produkt-ID: 31236

kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ridestrømper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ridestrømper
kr 285,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ridestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kalde føtter, verkende føtter, hovne føtter - disse er problemer som de fleste av oss kjenner igjen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger om våre sokker fra kundene våre - og husk at du også kan ha dem på når du sover. Back on Track-effekten reflekterer kroppsvarmen og sørger for at du har varme føtter hele døgnet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

terapeutiske sokker
0 Likes

Absolutt gi disse sokkene et 5-stjerners! Jeg har hatt smerter i høyre fot i noen tid. Trenger sannsynligvis kirurgi for tredje gang! Likevel ga sokkene faktisk komfort de to første timene! Jeg bestiller noen få par til å ha på mellom vaskesyklusene!

Størrelse: Normal
Flotte sokker!
0 Likes

Jeg fikk disse for bare å prøve føttene / anklene. Den ene ankelen min har alltid hatt vondt på og av spesielt i salen. Mine smerter er borte takket være dette produktet. Jeg er komfortabel igjen i salen også!

Størrelse: Normal
Back on Track sokker
0 Likes

De sitter godt i beinet. Fantastisk varm i ridestøvler med ryggstøvler i ryggen.

Størrelse: Normal
Sokker en overraskende godbit!
0 Likes

Jeg fant ut at disse sokkene fungerte bra for meg. Jeg har leddgikt i føttene og har hatt to operasjoner for å rette opp skader i venstre fot, så jeg leter alltid etter litt lindring fra smerter, stivhet og betennelse. Jeg plukket opp disse sokkene for å prøve etter å ha sett noen dramatiske resultater i hesten min fra å bruke BOT-produktene på ham. Jeg ble først skuffet over at de ikke var høyere eller kortere - jeg var bekymret på grunn av den midterste legghøyden at de skulle falle ned - men til min hyggelige overraskelse holder de seg pent hele dagen og etter gjentatt bruk! De var heller ikke ubehagelig varme, selv om jeg prøvde dem på en super varm showdag. Jeg forventet ikke et mirakel, men jeg la merke til mindre hevelse, stivhet og sårhet etter en dag på beina! Jeg er en sterk troende.

Størrelse: Normal
Geniale sokker
0 Likes

Kjekke sokker, de er kjempegode å ha på seg. Jeg som er en frysepinne syns sokkene var helt supre

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.