FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-20%

Horze smårutede ride-knestrømper

Produkt-ID: 31267

kr 71,20
kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Horze smårutede ride-knestrømper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze smårutede ride-knestrømper
kr 71,20
kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze smårutede ride-knestrømper
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske knestrømper som passer perfekt under ridestøvlene.


Disse sokkene møter en rytters forventninger. De er forsterket med ankel og leggstøtte, og er behagelige og stabile til lange dager i salen. Horze Z-logoen sklir pent inn i det smårutede mønsteret. De flotte fargene passer godt sammen med klærne dine.


Egenskaper:


  • Pustende knestrømper
  • Klassiske farger
  • Støtter hæl og fot
  • Forsterkninger gir bedre holdbarhet

Teknisk beskrivelse:


85% bomull, 10% elastan, 5% polyamid.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt
0 Likes

Sokker på toppen! Jeg kjøper ofte, veldig behagelig. Artikkel i henhold til beskrivelse og bilder. Meget god valuta for pengene

Størrelse: Normal
Elegante sokker
0 Likes

For noen måneder siden bestilte jeg disse sokkene, de passet veldig godt i ridestøvlene mine. Det fine med disse sokkene er at de har gjennomskinnelige detaljer i øverste halvdel, noe som er veldig fint :)

Størrelse: Normal
Flotte sokker
1 Likes

Bare flotte sokker. Helst satt på leggen. De strekker seg godt. Spesielt fornøyd med den komprimerte foten, fordi hele den nedre delen av golfbanen sitter tett i foten nedenfra og i løftingen ovenfra. Stor kvalitet til en god pris. Jeg anbefaler det.

Størrelse: Normal
perfekt
1 Likes

Passer også perfekt til ikke så ekstremt slanke kalver, da de tilpasser seg honningkamestrukturen super. Jeg har tre par og vil kjøpe mer. De sitter komfortabelt på beinet uten å være bundet og glir ikke. Flere farger ville vært bra. Ellers favorittene mine om vinteren! Sålen er tykk og varm, og det første sokkeparet viser en svak flekk i det øvre området etter tre års bruk, men den kan repareres. Så absolutt anbefalt. Imidlertid er de svarte bedre enn de brune ... Uansett.

flotte sokker
1 Likes

Utmerkede knehøye sokker, hæl og fotetå er forseglet, det er ikke skummelt å ta på seg nye skinnsko), ikke skli under slitasje, ikke visne, ikke visne, ikke vask. Fargepaletten passer for nesten alle bukser. Jeg tok 2 par beige. Passer perfekt til både brune og blå beige sjekkede bukser. Det eneste minus er første gang de kler seg tungt etter vask, selv på min smale kaviar.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.