Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Veredus GUARNIERI ridestrømper, sommer

Produkt-ID: 31290

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus GUARNIERI ridestrømper, sommer
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus GUARNIERI ridestrømper, sommer
Beskrivelse

Beskrivelse

Guarnieri strømper er profesjonelle ridestrømper designet med den seneste teknologi og som er fremstilt av et garn med unike . Naturens letteste garn. 10 km=1 g. Vannavvisende og termoregulerende takket være mikrofiberenes evne til å drive bort fukt og svette. Dannelsen av bakterier forhindres, da strømpene puster og forebygger bakterievekst og gjør dem samtidig allergivennlige. bakteriostatisk, et fiber som bevarer hudens naturlige balanse uansett aktivitetsnivå. Et veldig mykt og behagelig mikrofiber stoff. Meget god komfort og slitestyrke, laget for å prestere. Motvirker dårlig lukt, irritasjon samt rødhet. Har en effektiv antibakteriell effekt. Reduserer tretthet og forbedrer prestasjonen. Dryarn-fibre er vannavvisende og termoregulerende.


Egenskaper:


  • No stress komfortkant
  • Svamp forsterkning ved akilles senen
  • Svampmateriale med ventilasjonskanaler
  • Hælen er slitesterk med svampmateriale
  • Tåforsterknig med temperaturregulerende materiale
  • Leggbeskyttelse

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Verdt prisen!
0 Likes

Kvaliteten er utrolig bra. Sokkene er behagelige. Holder deg tørr på beina.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.