Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track knebelegg

Produkt-ID: 44320

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track knebelegg
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track knebelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Smerter i kneet kan skyldes betennelse. Artritt i kneet forårsakes for eksempel av betennelse i kneskålen rundt leddet. Knebeskytteren har et enkelt design og er lett å bruke. Den demper smerten, og lar deg begynne å trene igjen, slik at du kommer deg raskt. Denne modellen har ingen reimer, og har en utforming og passform som lar deg bruke den under tettsittende bukser, som f. eks. ridebukser. Den er svært komfortabel og er spesielt godt egnet for eldre mennesker.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sklir ned
1 Likes

Valgte størrelsen ut fra back on track sin størrelsesguide. Denne knebeskytteren sklir ned og klumper seg i bakkant og blir derfor ubehagelig å ha på. Foretrekker heller knebeskytteren med skinner som ikke klumper seg.

0 Likes

Varm og behagelig å bruke, men etter første bruk løsnet noen få tråder. Men det ble der.

0 Likes

UTMERKET PRODUKT. GOD HJELP FOR KUNSTLIG. HØY KVALITET. CLEAN. LETT Å BRUKE.

Veldig bra
0 Likes

Mannen min har en kneskade som er kuttet, men kneet er fremdeles symptomatisk for belastning, kulde og trekk og værforandringer. Tilbake på TRack knestøtte støtter og beskytter, og lar smertefritt være uten smertestillende. Om sommeren er støtten for varm. Den første støtten har vart i flere år, men vaskingen løsnes litt. Arbeidet vårt er også slitende og skittent, så vi vasker mer enn gjennomsnittet. Jeg anbefaler.

Deilig produkt!
0 Likes

Så flott produkt som hjelper hver gang! Brukte guiden på bot med tanke på størrelse og den passet perfekt!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.