FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track knebelegg

Produkt-ID: 44320

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track knebelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track knebelegg
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track knebelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Smerter i kneet kan skyldes betennelse. Artritt i kneet forårsakes for eksempel av betennelse i kneskålen rundt leddet. Knebeskytteren har et enkelt design og er lett å bruke. Den demper smerten, og lar deg begynne å trene igjen, slik at du kommer deg raskt. Denne modellen har ingen reimer, og har en utforming og passform som lar deg bruke den under tettsittende bukser, som f. eks. ridebukser. Den er svært komfortabel og er spesielt godt egnet for eldre mennesker.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Anbefales
0 Likes

Dennr lindrer knesmertene fort. Eneste minus er at jeg har tjukke knær og lår som gjør at denne sklir ned til tross for borrelås. Men det går bra, jeg bruker denne mest når jeg sover, og på jobb hvis jeg har smerter. Har også testet på trening utenpå tightsen, det kjentes bra.

Størrelse: Normal
Saksøke
0 Likes

Passer godt. gir meg den støtten jeg trenger og hjelper også i helingsprosessen. Jeg vil anbefale tilbake på banen for både hest og rytter.

Størrelse: Normal
God hjelp
0 Likes

Hjelper godt med smerter i kneet. Tåler å vaske godt. Jeg personlig foretrekker klistremerkeversjonen, men denne er også bra.

Størrelse: Normal
Sklir ned
1 Likes

Valgte størrelsen ut fra back on track sin størrelsesguide. Denne knebeskytteren sklir ned og klumper seg i bakkant og blir derfor ubehagelig å ha på. Foretrekker heller knebeskytteren med skinner som ikke klumper seg.

Størrelse: Normal
Deilig produkt!
0 Likes

Så flott produkt som hjelper hver gang! Brukte guiden på bot med tanke på størrelse og den passet perfekt!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.