Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Back on Track overmadrass

Produkt-ID: 44301

kr 946,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track overmadrass
Beskrivelse

Beskrivelse

Alle som lider av ryggsmerter eller andre diverse smerter vil ha nytte av å bruke Back on Tracks overmadrass. Mange kunder opplever dypere, mer avslappet søvn og føler seg mindre stiv i leddene og ryggraden når de våkner. Den er like komfortabel om sommeren og om vinteren, og skal nøytralisere temperaturforskjeller. For maksimal effekt bør Back on Tracks bomullaken brukes sammen med overmadrassen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Et koselig rede.
0 Likes

Ekstraordinær denne surmatelaen! Det gjør sengen mykere, varmere og mer behagelig, og i tillegg til å våkne opp, mer smerte! Jeg anbefaler det til alle dere som om morgenen, alderen ikke ordner noe av fallene som vi kunne gjort, har noen vanskeligheter med å "utfolde" ... Ett ord: Magi!

Faux pels madrass
0 Likes

Dette produktet er en topp-overmadrass med gummibånd. Det er IKKE et laken som angitt i beskrivelsen. Derfor går produktet tilbake. Om selve madrassputen kan jeg ikke gi noen informasjon, siden de ikke kom i bruk. Utførelsen er god.

For et fantastisk produkt!
0 Likes

Jeg har nå sovet tre netter på denne madrassen, og jeg vil ikke være uten den lenger! For en lettelse for muskel- og leddproblemer! Jeg var skeptisk i begynnelsen, men legger merke til at produktet leverer på det produsenten lover: det slapper virkelig av muskler og ledd og gir derfor smertelindring. Bunnen er laget av syntetisk ull, toppen er laget av infrarødt reflekterende materiale. På grunn av de elastiske hjørnene holder overmadrassen seg godt og ikke rynker. Jeg har plassert den på toppen av det monterte arket mitt, men det kan også legges under hvis det monterte arket er laget av et tynt stoff. Det er bare en investering, men jeg kan hjertelig anbefale den til alle med muskel- eller leddproblemer for en beroligende avslapning og varme i muskler og ledd. For meg er dette produktet vel verdt prisen.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.