FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track overmadrass

Produkt-ID: 44301

kr 946,00
(Pris inkl. MVA)
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Back on Track overmadrass
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track overmadrass
kr 946,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track overmadrass
Beskrivelse

Beskrivelse

Alle som lider av ryggsmerter eller andre diverse smerter vil ha nytte av å bruke Back on Tracks overmadrass. Mange kunder opplever dypere, mer avslappet søvn og føler seg mindre stiv i leddene og ryggraden når de våkner. Den er like komfortabel om sommeren og om vinteren, og skal nøytralisere temperaturforskjeller. For maksimal effekt bør Back on Tracks bomullaken brukes sammen med overmadrassen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Faux pels madrass
0 Likes

Dette produktet er en topp-overmadrass med gummibånd. Det er IKKE et laken som angitt i beskrivelsen. Derfor går produktet tilbake. Om selve madrassputen kan jeg ikke gi noen informasjon, siden de ikke kom i bruk. Utførelsen er god.

For et fantastisk produkt!
0 Likes

Jeg har nå sovet tre netter på denne madrassen, og jeg vil ikke være uten den lenger! For en lettelse for muskel- og leddproblemer! Jeg var skeptisk i begynnelsen, men legger merke til at produktet leverer på det produsenten lover: det slapper virkelig av muskler og ledd og gir derfor smertelindring. Bunnen er laget av syntetisk ull, toppen er laget av infrarødt reflekterende materiale. På grunn av de elastiske hjørnene holder overmadrassen seg godt og ikke rynker. Jeg har plassert den på toppen av det monterte arket mitt, men det kan også legges under hvis det monterte arket er laget av et tynt stoff. Det er bare en investering, men jeg kan hjertelig anbefale den til alle med muskel- eller leddproblemer for en beroligende avslapning og varme i muskler og ledd. For meg er dette produktet vel verdt prisen.

Størrelse: Normal
Et koselig rede.
0 Likes

Ekstraordinær denne surmatelaen! Det gjør sengen mykere, varmere og mer behagelig, og i tillegg til å våkne opp, mer smerte! Jeg anbefaler det til alle dere som om morgenen, alderen ikke ordner noe av fallene som vi kunne gjort, har noen vanskeligheter med å "utfolde" ... Ett ord: Magi!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.