FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Helosan Ointment, 1 kilo

Produkt-ID: 25002

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Helosan Ointment, 1 kilo
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Helosan Ointment, 1 kilo
Beskrivelse

Beskrivelse

Helosan - en meget effektiv antiseptisk salve. Fuktighetskrem til daglig bruk.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En god investering
0 Likes

Jeg er mye mer fornøyd med denne store, enn de små tubene. Kanskje litt ugunstig hvis man skal ha med seg når man skal bort, men da kan man jo bare ta litt i en annen beholder. Anbefaler denne til alle, men da med den tilhørende pumpen! Det blir da mye mer hygienisk. En god investering.

Perfekt handel
0 Likes

Kjøpte en kilo helosansalve og fikk den til en virkelig god pris da jeg fant den andre steder på nettet for en lavere pris. Din lavprisgaranti holder det den lover. Det var veldig god service, og hvis jeg savner noe som Horze har, vil jeg gjerne shoppe her igjen og vil anbefale andre å handle her, da tjenesten din er topp topp. Helosan er virkelig en god salve som fungerer bra på tørre føtter og hender.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.