Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Zilco Puffer sjabrak

Produkt-ID: 986819

kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zilco Puffer sjabrak
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse Puffer-sjabrakene har vært en veldig populær del av Zilco-utstyret i nesten 15 år. Utsiden er laget av bomull, og den er fylt med 800 gram polyseterfiber for overlegen polstring. Disse sjabrakene er særdeles populære for turridning og distanse ettersom bomullen puster og er enkel å vaske, mens fiberfyllet forhindrer fuktabsorbering slik at den tørker fort ettersom den ikke holder på svette.


Teknisk beskrivelse:


65 cm bred og 48 cm lang.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.