Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze bZeen refleksbånd for hjelm

Produkt-ID: 29027

kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Horze bZeen refleksbånd for hjelm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze bZeen refleksbånd for hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Tenk sikkerhet og bli lagt merke til


Føl deg trygg ute i mørket med Horze hjelmrefleks. Bruk av hjelmrefleks er en enkel måte og være synlig på i mørket, samtidig som det ser stilig ut.


Features


  • Utmerket for ridning i mørket

Details


  • Festes rundt hjelmen for bruk
Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Great!
2 Likes

Hjelmrefleksen er veldig godt synlig på lengre avstander og er veldig holdbar. Det faktum at det er enkelt i design og svart, gjør at det passer for alle ryttere og ser bra ut på hjelmen. Imidlertid er det litt vanskelig å bruke på hjelmer som ikke er fløyel / semsket skinn, da det er veldig sterkt i elastisitet og vanskelig å strekke. Dette lar den lett skli av før du får den på plass. Når du har fått den på plass sitter den som fjellet, som er ypperlig! Veldig god pris og vel verdt pengene!

0 Likes

God refleks til veldig god pris! Passer alle hjelmer og synes godt :) Stort pluss at det er nøytrale farger!

...
0 Likes

En billig, nyttig og praktisk reflektor for hjelmen. Ganske tett, men likevel passe.

Great!
0 Likes

Hjelmrefleksen er veldig godt synlig på lengre avstander. Det faktum at den er enkel i design og svart gjør at den passer til alle ryttere og ser bra ut på hjelmen. Imidlertid er den veldig sterk i elastisitet som gjorde det vanskelig å strekke seg over hjelmen. På grunn av dette skled refleksen lett av hjelmen før den fikk på plass. Jeg kan tenke meg at det er lettere å legge den på fløyel / semsketekket hjelm fordi den da får mer brakett sammenlignet med blanke hjelmer. Når du har fått den på plass, sitter den som fjellet gjennom hele turen, og det er et stort pluss! Verdt hver krone!

Nja
0 Likes

Er ikke særlig fornøyd. Lyser godt men passer ikke hjelmen min. Har en charles owen hjelm og refleksen faller bare av når jeg har den på

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.