FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze LED hjelmlykt

Produkt-ID: 29019

kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze LED hjelmlykt
kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze LED hjelmlykt
Beskrivelse

Beskrivelse

LED hjelmlykt. Justerbare elastiske stropper. CE-godkjent. Lysstrålen er ca. 20 meter


Teknisk beskrivelse:


AAA batteri (ikke inkludert).


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lampe som gjør jobben sin
0 Likes

Det er kort tid siden jeg bruker den, men hver gang jeg har brukt den (2-3 ganger) gjør den jobben sin veldig bra! Den lyser ganske langt, spesielt når engene er i total mørke og når det er nødvendig å bringe hestene tilbake i engen uten å ta feil, heller ikke snuble eller falle i gjørmen, og heller ikke blende dyret takket være flere nivåer av belysning hvis knappen trykkes flere ganger. Den kan brukes til en tur eller annen (avledet handling: fotturer, sykling ...). Den er tilpasningsdyktig til alle hoder og alle bomber / hjelmer, i den høyden du ønsker takket være dens tilpasningsevne! Helt ærlig, jeg anbefaler, det er virkelig flott; hvis jeg må kjøpe en igjen, vil jeg gjøre det uten å nøle. Jeg er vunnet av dette produktet.

Kraftig lampe
0 Likes

Praktisk i både ridehjelm og sykkelhjelm, minst en vinter har allerede vart, så hvis du fortsatt spiller i de kommende vintrene, er verdien for pengene bra :) Gode justeringsalternativer

lampe
2 Likes

Kjøpte i fjor vinter som datteren har når hun syklet, grusom kvalitet med tanke på prisen, tenkte å kjøpe en så langt i år til meg selv.

0 Likes

Jeg kunne ikke åpne det for å installere batteriet, selv om jeg ikke leste instruksjonene ...

La det være lys
3 Likes

Monter og hold på hjelmen så vel som senere bare på nerhetten når abäppeln er super. Lysintensitet og blinkende funksjonsklasse. Dreibarbarhet og justerbar gir lys der du trenger det. Kan betjenes med en hånd og også med hansker. KLASSE!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.