Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-15%

Horze LED hjelmlykt

Produkt-ID: 29019

kr 75,65
kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze LED hjelmlykt
Beskrivelse

Beskrivelse

LED hjelmlykt. Justerbare elastiske stropper. CE-godkjent. Lysstrålen er ca. 20 meter


Teknisk beskrivelse:


AAA batteri (ikke inkludert).


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

La det være lys
3 Likes

Monter og hold på hjelmen så vel som senere bare på nerhetten når abäppeln er super. Lysintensitet og blinkende funksjonsklasse. Dreibarbarhet og justerbar gir lys der du trenger det. Kan betjenes med en hånd og også med hansker. KLASSE!

Lys på alle mine måter
3 Likes

Pro: Det er fire forskjellige nivåer du kan justere. Hvis du slår på hjelmlampen, lyser først to LED-lys. Hvis du trykker på knappen igjen, vil du sende to lys til. Hvis du velger det tredje trinnet, vil totalt åtte lamper vises. Ved den siste innstillingen slukkes alle hvite lys og de to ytre LED-lampene begynner å blinke rødt. LED-hjelmlampen er polstret på innsiden med et skumgummilignende materiale, slik at du kan bruke dette godt uten hjelm. Den myke, justerbare Gürtizüge sitter komfortabelt og holder lampen stabil og sikker på hodet / hjelmen. Totalt sett er hjelmlampen fortsatt riktig, fin og lys. Merk: For å sette inn de tre AAA-batteriene, etter at du har åpnet batteridekselet, må hele kupeen trekkes ut. Dette er litt vanskelig.

Veldig bra
2 Likes

Veldig lyst, du kan se veldig langt. Kjøp meg mer av det snart fordi du kan bruke det på paddocken

lampe
2 Likes

Kjøpte i fjor vinter som datteren har når hun syklet, grusom kvalitet med tanke på prisen, tenkte å kjøpe en så langt i år til meg selv.

Lys på alle mine måter
1 Likes

Pro: Det er fire forskjellige nivåer du kan justere. Hvis du slår på hjelmlampen, lyser først to LED-lys. Hvis du trykker på knappen igjen, vil du sende to lys til. Hvis du velger det tredje trinnet, vil totalt åtte lamper vises. Ved den siste innstillingen slukkes alle hvite lys og de to ytre LED-lampene begynner å blinke rødt. LED-hjelmlampen er polstret på innsiden med et skumgummilignende materiale, slik at du kan bruke dette godt uten hjelm. Den myke, justerbare Gürtizüge sitter komfortabelt og holder lampen stabil og sikker på hodet / hjelmen. Merk: For å sette inn de tre AAA-batteriene, trekk ut hele rommet etter at du har åpnet batteridekselet. Dette er litt vanskelig.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.