FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-30%

Horze refleksvest

Produkt-ID: 37006

kr 202,30
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Horze refleksvest
kr 202,30
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze refleksvest
Beskrivelse

Beskrivelse

Bli synlig i mørket med denne refleksvesten.


Bruk denne refleksvesten med innebygd LED-lys på din neste ridetur i mørket. Nettingen på vesten er laget for å bevare fasongen og være synlig.


Egenskaper:


  • Trygg refleksvest til ridning
  • Bevarer fasonen, og gir full bevegelsesfrihet
  • Justerbar midje med borrelås

Teknisk beskrivelse:


Batteri er ikke inkludert.


Vaskeanvisning:


Skyll i varmt vann, heng til tørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sprekker opp
0 Likes

Vesten og lysene er i og for seg bra, men plasten som er reflekterende rundt lysene, sprakk opp etter en tur i minus 7 grader. Dårlig kvalitet!

Syre show
0 Likes

Er virkelig glad for vesten min som er ganske effektiv, dessverre finner du bare ikke ny batteriboks hvis den ellers brytes veldig enkelt så den kan byttes ut så vet noen ???? steder det kan kjøpes horze kan ikke skaffe den til å kjøpe en helt ny vest ??

Refleksvest med lys
0 Likes

Vesten er veldig stor i størrelse. Vi fikk levert en størrelse XL (står i "halsen" på vesten) og det var mulig å velge størrelse ved bestilling. Datteren min og jeg kan ikke bruke den, men mannen min kan det.

Helt grei
0 Likes

Ok vest, men prisen er noe høy i forhold til kvalitet. Er litt stiv og virker litt Kina kvalitet. Hadde forventet mer i henhold til pris. Skuffet over at det ikke sto str på de. XL var noen meter for stort for meg. Må ha ganske mange lag jakker for å få den til å henge på.

Bli synlig
0 Likes

Flott vest som lyser godt, med forskjellige innstillinger på lys. Gode justeringsmuligjeter i midje. Tåler frost dårlig, på første ridetur tok jeg refleksvesten på og stilte inn. Ca -5°c ute, og det ene refleksbåndet i midjen "knakk". Dette trekker ned, da det stort sett er på vinteren det er mørkt og man trenger refleks i Finnmark.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.