Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze refleksvest

Produkt-ID: 37006

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze refleksvest
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze refleksvest
Beskrivelse

Beskrivelse

Bli synlig i mørket med denne refleksvesten.


Bruk denne refleksvesten med innebygd LED-lys på din neste ridetur i mørket. Nettingen på vesten er laget for å bevare fasongen og være synlig.


Egenskaper:


  • Trygg refleksvest til ridning
  • Bevarer fasonen, og gir full bevegelsesfrihet
  • Justerbar midje med borrelås

Teknisk beskrivelse:


Batteri er ikke inkludert.


Vaskeanvisning:


Skyll i varmt vann, heng til tørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En "må ha" i stallen!
3 Likes

Da hestene mine står ganske øde til, og turstiene slynges igjennom øde veier med dårlig beslysning besluttet jeg at vanlig reflekser ikke strakk til. Utstyr til hestene: beinrefleks, refleksdekken, brystrefleks, refleks til trinse og tøyler og blinkerefleks i hale. Til rytter,hjelmrefleks og blinkerefleks på arm. Til tross for dette ble vi ofte offer for biler med høy hastighet på litt uoversiktlige veier som da kunne komme litt vel nærmt før de oppdaget oss, ofte resulterte jo dette i at hestene ble urolig. Etter jeg anskaffet ReflectRider refleksvest har dette ikke skjedd. Bilister har stoppet og sagt at de synes at det er kjempeflott at vi gjør oss så synlig og flere har kommentert at de så blinkingen lenge før svingen/bakketoppen og dermed sakket av på farten. Minus er at batteri-lommen ikke er sårlig solid og har opplevd at batteri "popper" ut slik at den må taes ut av lommen for å fikses for at lyset skal fungere. Ellers flott design, lett og ledig og bevege seg i. Anbefales!

BESTE KJØP NOENSINNE
2 Likes

Er uten tvil det beste innkjøp jeg har gjort til vår stall. Etter vi tok i bruk blinkevestene har vi ikke blitt overrasket av hverken billister, syklister eller mopedister. Har opplevd at andre traffikanter stopper opp og skryter av at vi har gjort oss så synlig og at de kunne se oss lenge før bakketopp/sving. Vi har alt annet utstyr: til hest, refleksdekken, beinrefleks, brystrefleks, blinkebånd i hale og refleks på trinse og tøyler. Til rytter hadde vi hjelmrefleks og refleksvest. Eneste forskjell nå er blinkevesten. Den er MEGET godt synlig, lett og ledig i design og bruk og eneste ulempe er at lomma der batteriet ligger er litt stor slik at vi har opplevd at batteriet har fått dårlig kontakt. Dette løste vi lett med en teipbit. Anbefales på det sterkeste til de som rir på ettermiddag/kveld nå i vintermånedene. Livredder for alle, men spesielt oss som har hest på lite øde strekninger der gjerne billistene ikke forventer hest på/langs veien! Ingen i vår stall får ri ut uten etter mørket har falt på!

Hold deg i mørket!
2 Likes

Denne ridevesten er kul, og det er veldig nyttig hvis du er en som sykler når det er mørkt. Den har reflekser, slik at du blir sett av møtende. Det er nyttig hvis du er noen som rir ut :) Åpenbart veldig verdt, da det er viktig å bli sett i trafikken! Verdt prisen!

Bra vare
2 Likes

Refleksen er veldig bra når du skal ut på en ridetur på en vinterdag. Det lyser rødt, og synes fra flere meters avstand. Enkel å ta på♥

stor
0 Likes

Veldig lett og ser flott ut! Batterier du må kjøpe, men det er ok.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.