Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Gatehouse Chelsea Air Flow Pro Matt ridehjelm

Produkt-ID: 312723

kr 1.194,00
kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
Gatehouse Chelsea Air Flow Pro Matt ridehjelm
kr 1.194,00
kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Gatehouse Chelsea Air Flow Pro Matt ridehjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Chelsea Air Flow Pro ridehjelm med kitemerke PAS015 2011. Den gir maksimal beskyttelse med slank, elegant profil. Ridehjelmen er lett og fullt ventilert med ekstra foring tilgjengelig. Hjelmen er designet med tanke på komfort og har en hurtigtørkende, fukttransporterende , polstret foring som kan fjernes før vask. En fantastisk ridehjelm for alle ridedisipliner.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra produkt
0 Likes

Denne bomben er topp, veldig bra design og god valuta for pengene. Levert før planlagt dato. Og størrelse godt!

Fin lue som er veldig liten
0 Likes

Hetten er vakker, kommer med en matchende veske som er veldig nyttig. Hetten er dessverre så liten at den virkelig ikke passet (cap størrelse 56 i årevis, den var på spissen av hodet på meg). Det føles også som en hette som passer med et rundt hode, har mer oval selv. Alt i alt flott design og grei, men ingenting for det ovale hodet mitt. Tips bestill egentlig 2 størrelser større enn du er vant til!

wow
0 Likes

nydelig virkelig nydelig

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.