« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

GPA 4S First Lady TLS ridehjelm

7.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Black (Mat)
Black  GPA 4S First Lady TLS ridehjelm
Black/Shiny GPA 4S First Lady TLS ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Som alle GPA-hjelmer er 4S utviklet med fokus på maksimal beskyttelse. 4S er en teknologisk revolusjon med sine fire lag som gir optimal støtabsorbering, samt bedre motstand mot lateral kompresjon.

Enestående demping Det utvendige skallet er laget av støtabsorberende polymer og absorberer den første delen av støtet ved å deformere seg. Det nye og avtakbare fôret kan vaskes, og om nødvendig, erstattes. Den myke og fluffy innsiden har fått antibakteriell behandling. Maksimal sikkerhet takket være eksemplarisk stabilitet! Tvillinglåssystemet (TLS) og den patenterte stive hakestroppen har blitt fullstendig redesignet for å gi stabilitet og hold som tidligere var forbeholdt motorsykkelhjelmer. Hakestroppen i termoplastisk resin gir økt beskyttelse for nakken, da området som dekkes er større enn på vanlige hjelmer. Forsterkingen som hakestroppen gir til skallet øker motstanden ved et eventuell sideveis støt eller slag. Det nye magnetiske Fidlock-festet kan åpnes og lukkes raskt med én hånd, noe som gjør det mye enklere å bruke. Det fleksible TLS-systemet gir ekstra komfort da den justerer seg etter hodeformen til den som bruker hjelmen. TLS-hakestroppen er varemerket for den nye ridehjelmkolleksjonen til GPA. Det andre laget fanger opp energien av støtet og absorberer det. Det tredje skallet er laget av glassfiber og sikrer stivheten til hele hjelmen for å unngå lateral kompresjon. Det fjerde laget er et skall av polystyren som gjør motstanden mot støt komplett ved å krølle seg sammen og dermed beskytte kraniet mot eventuelle hjerneskader. Et optimalt ventilasjonssystem Takket være flere ventiler foran og på siden, samt luftehull bak gir denne hjelmen maksimal ventilasjon. Enestående komfort

Teknisk beskrivelse:

Utvalget av GPA-hjelmer er i samsvar med utkastet til standard EN1384-2017. GPA-serien av hjelmer oppfyller den gjeldende amerikanske standarden ASTMF1163-15 og er også SEI-godkjent (amerikansk kvalitetsmerke). Vennligst bestill hjelmen i én størrelse større, da hjelmen er liten i størrelsen.

Produkt-ID: 345582

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: