« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

GPA Easy First Lady TLS ridehjelm

5.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Black (Mat)
Black  GPA Easy First Lady TLS ridehjelm
Black/Shiny GPA Easy First Lady TLS ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Elegant og raffinert. EASY-serien tilbyr et nytt alternativ for ryttere som leter etter det beste fra en hjelm når det gjelder beskyttelse, komfort og letthet, dag etter dag, for enhver anledning - uten kompromisser.

Økt støtabsorbering og fantastisk ventilasjon Det utvendige skallet i termoplastisk resin minimerer risikoen for perforering ved fall. Det innvendige skallet er laget av ekspandert polystyren og demper og sprer innvirkningen av et slag over hele hjelmen. Takket være flere ventiler foran og bak gir denne hjelmen optimal ventilasjon. TLS-hakestroppen er varemerket for den nye ridehjelmkolleksjonen til GPA. Enestående komfort Det nye og avtakbare fôret kan vaskes, og om nødvendig, erstattes. Den myke og fluffy innsiden har fått antibakteriell behandling. Maksimal sikkerhet takket være eksemplarisk stabilitet! Tvillinglåssystemet (TLS) og den patenterte stive hakestroppen har blitt fullstendig redesignet for å gi stabilitet og hold som tidligere var forbeholdt motorsykkelhjelmer. Hakestroppen i termoplastisk resin gir økt beskyttelse for nakken, da området som dekkes er større enn på vanlige hjelmer. Forsterkingen som hakestroppen gir til skallet øker motstanden ved et eventuell sideveis støt eller slag. Det nye magnetiske Fidlock-festet kan åpnes og lukkes raskt med én hånd, noe som gjør det mye enklere å bruke. Det fleksible TLS-systemet gir ekstra komfort da den justerer seg etter hodeformen til den som bruker hjelmen.

Teknisk beskrivelse:

Utvalget av GPA-hjelmer er i samsvar med utkastet til standard EN1384-2017. GPA-serien av hjelmer oppfyller den gjeldende amerikanske standarden ASTMF1163-15 og er også SEI-godkjent (amerikansk kvalitetsmerke). Vennligst bestill hjelmen i én størrelse større, da hjelmen er liten i størrelsen.

Produkt-ID: 345587

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: