GPA hjelm First Lady lær 2X

Fra 5.453,00 kr
RRP: 7.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Farge: Svart/Svart
Svart/Svart GPA hjelm First Lady lær 2X
Størrelsestabell
Tilbake

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke hjelmens faktiske mål. Bruk et målebånd for å måle hodets omkrets. Målebåndet skal sitte rett over ørene og måle over midten av pannen og bakhodet. EU-størrelser tilsvarer hodets omkrets i centimeter. Hjelmen bør sitte så lavt som mulig, og ha tett passform slik at den ikke beveger seg når du rister på hodet.

Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

GPA - First Lady lær 2X. Den første hjelmen utviklet for damer! Den har de samme tekniske egenskaper og samme komfort som Speed Air-modellen: lufting, sikkerhet og lett vekt. Den store bremmen er designet for å beskytte huden mot sol. Flere detaljer som vil forføre deg: metallskilt og glitrende maling. Brem og stropper laget av ekte lær. Skumfôret innvendig er pustende, og det kan fjernes slik at det kan vaskes.


Teknisk beskrivelse:


GPA-utvalget lever opp til sikkerhetskravene definert av protokoll for ridehjelmer UTAC/CRITT 04/2015. Hjelmene oppfyller derfor sikkerhetskravene til individuelt beskyttelsesutstyr i overenstemmelse med direktiv 89/686/ECC fra 21/12/1989. Denne lisensen ligger over VG1, dermed er VG1 inkludert.


Produkt-ID: 315828

Les Omtaler:

Farge: