hjelm First Lady lær 2X

7.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 04.07.2022. Ikke gyldig for merkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
Farge: Svart/Svart
Svart/Svart GPA hjelm First Lady lær 2X
Black/Chestnut Brown GPA hjelm First Lady lær 2X
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

GPA - First Lady lær 2X. Den første hjelmen utviklet for damer! Den har de samme tekniske egenskaper og samme komfort som Speed Air-modellen: lufting, sikkerhet og lett vekt. Den store bremmen er designet for å beskytte huden mot sol. Flere detaljer som vil forføre deg: metallskilt og glitrende maling. Brem og stropper laget av ekte lær. Skumfôret innvendig er pustende, og det kan fjernes slik at det kan vaskes.


Teknisk beskrivelse:


GPA-utvalget lever opp til sikkerhetskravene definert av protokoll for ridehjelmer UTAC/CRITT 04/2015. Hjelmene oppfyller derfor sikkerhetskravene til individuelt beskyttelsesutstyr i overenstemmelse med direktiv 89/686/ECC fra 21/12/1989. Denne lisensen ligger over VG1, dermed er VG1 inkludert.


Produkt-ID: 315828

Les Omtaler:

Farge: