Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Harry's Horse ridehjelm, Challenge

Produkt-ID: 312025

kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse ridehjelm, Challenge
kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse ridehjelm, Challenge
Beskrivelse

Beskrivelse

Den oppgraderte hjelmen Challenge oppfyller CE VG1 01.040 2014-12 sertifiseringen. Svært lett og komfortabel ridehjelm med avtagbart og vaskbart Coolmax-fôr. Har syntetisk lær på utsiden og reimene, og en rekke luftehull for optimal ventilasjon. Enkel å justere med et hjul.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin ridehjelm
1 Likes

Veldig lett, god passform, behagelig å ha på. Verdi for pengene optimal.

Noe annerledes
0 Likes

Jeg lette etter en smart hjelm som ikke ville bli brukt 1000 ganger på turneringer. I utgangspunktet elegant, men ikke for dyrt. Det var der jeg fant ham. Kan bare anbefale produktet. Fra utsiden ser han veldig høy kvalitet ut med skinn og det matte utseendet (men lett angreifba). Hjelmen er bygget fra innsiden som en vanlig sykkelhjelm. Likevel veldig behagelig og tilpasningsdyktig!

For runde hoder
0 Likes

Jeg kjøpte hjelmen for 3 år siden og er veldig fornøyd. Dessverre har passformen blitt endret fra oval til rund, slik at den nye ikke passer lenger. Synd.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.