FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Harry's Horse ridehjelm, Chinook

Produkt-ID: 312027

kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse ridehjelm, Chinook
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Harry's Horse ridehjelm, Chinook
kr 949,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Harry's Horse ridehjelm, Chinook
kr 949,00
Harry's Horse ridehjelm, Chinook
Beskrivelse

Beskrivelse

Den oppgraderte ridehjelmen Chinook oppfyller CE VG1 01.040 2014-12 sertifiseringen. Svært lett og komfortabel ridehjelm med avtabart og vaskbart Coolmax-fôr. Har en rekke luftehull for optimal ventilasjon. Enkel å justere med et hjul.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God og rimelig
4 Likes

Lett og behagelig hjelm som er enkel å tilpasse. Enkelt, men fint design. Liker veldig godt refleksen bak. Anbefales!

Størrelse: Normal
Fantastisk hjelm
3 Likes

Kjøpte denne for to mnd siden og i går klarte jeg stuntet å falle av en løpsk hest. Hadde det ikke vært for denne hjelmen kunne det gått så mye verre. Endte opp med lett hjernerystelse men hjelmen satt der den skulle til tross for hardt møte med bakken. Viser ikke noen ting på hjelmen men velger å bytte den ut til tross for det, men i den samme typen. Tør ikke tenke på utfallet uten denne...

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.