Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-20%

Horze HaloGlide hjelm

Produkt-ID: 30013

kr 615,20
kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze HaloGlide hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Mikrofibertrekket gir denne hjelmen stevnestil.


Denne attraktive hjelmen har god ventilasjon på stripen i fron og bak på sidene, for å begrense fuktighet og holde deg komfortabel. Det vann- og smussavstøtende trekket på denne solide hjelmen gjør den perfekt til stevner. Innsiden holder seg tørr, og holder deg frisk og sval. En justerbar, godkjent spenne på de polstrede stroppene gir god passform.


Egenskaper:


  • Coolmax-fôr
  • Polstrede stropper
  • BSI-godkjent Kitemark

Teknisk beskrivelse:


Skall: støpt EPSTrekk: mikrofiber.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Grei hjelm
2 Likes

Pen og lett hjelm å ha på hodet. På varme dager puster den ikke så bra, men ellers veldig fin og billig hjelm.

Fin hjelm
1 Likes

Må si jeg er glad i hjelmen. Men på varme dager holder ikke hjelmen deg tørr men hjelmen holder seg tørr. Har hatt den nå i 1 år og holder seg veldig fin, men en liten ulempe er at trekket på hjelmen bulker seg opp og lager bølger. Som luftputer, men det legger jeg ikke stort merke til og det kommer og går.

Halo Glide hjelm, BSI-sertifisert
0 Likes

Jeg er veldig fornøyd med det. God passform, god passform og god valuta for pengene. Det eneste jeg ikke liker er mikrofibermaterialet, som tiltrekker skitten.

En annen lignende
0 Likes

Dette er en annen lignende hjelm for samme rytter. Ville ikke bytte karakter da valpen spiste førstnevnte. Størrelse passende.

En hard hjelm med fast passform på hodet
0 Likes

Sitter bra uten svingende, enkelt feste. Størrelsen samsvarte direkte med rangeringen i hatte-størrelsen min (gymnaset) godt beskyttet vibrasjonen når du drypper.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.