Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1

Produkt-ID: 30014

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

En lyseblå pil på hjelmen gir en sporty stil.


En sporty velkonstruert hjelm som gir deg selvtillit og trygghet på hesteryggen. Den justerbare hjelmen har tre-punkts reimer og et hjul i nakken for optimal passform. Den høyteknologiske ventilasjonen kjøler ned og holder deg komfortabel selv på de varmeste dagene. Denne hjelmen med lav profil har en premium, moteriktig stil i tillegg til å være funksjonell.


Egenskaper:


  • Testet og godkjent i henhold til EU sine standarder
  • CE EN1384 med VG1
  • Sterkt skall
  • Sporty stil
  • Godt ventilert design
  • XS-S= Junior, 49-52 cm
  • S-M = 52-57 cm
  • L-XL = 57-61 cm

Teknisk beskrivelse:


Utside ABS; innside polystyrefôr.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

takk!
16 Likes

Jeg ba om denne hjelmen i juni på bursdagen min, i et halvt år har jeg aldri angret på valget mitt! For det første er den støtsikker, men lett! Det jeg virkelig liker med ham er at den er blåst (som er veldig viktig for sommeren), mens den er justerbar i flere størrelser, noe som gjør det mulig å sette på en dyne om vinteren uten problemer. Innvendig er alle myke innsatser avtakbare og vaskbare! det var veldig viktig for meg etter den forrige hjelmen, som absorberer alle luktene og med den fullstendige umuligheten av en eller annen måte å rense den. I tillegg er det bare vakkert, spesielt siden jeg kjøpte brun, fargen på favoritthesten min! Forresten, en venn kjøpte seg nøyaktig det samme etter reklamen min! Jeg anbefaler det på det sterkeste.

7 Likes

Når det er en så kul, stilig hjelm, er det hyggelig å ta forholdsregler!

Rimelig og stilig
5 Likes

Den 5 år gamle datteren var veldig fornøyd med det nye hjelmkjøpet. Det at du kan stille inn størrelsen er helt kanon nå som det er vinter og du vil kunne ha en hatt under. Da føles det litt plastisk, men jeg tror ikke du forventer mer av hjelm i denne prisklassen. Det viktigste er at det er godkjent og beskytter hodet i en eventuell sak.

Lommepenger Chic
5 Likes

Jeg var lei av de klassiske fløyelhjelmene som alle selger og er student på heltid og en forelder, jeg har ikke mye penger å bruke på ikke-nødvendigheter. Jeg ville ha en billig hjelm som så bra ut og var godt laget. Denne Pacific Defenze-hjelmen var ideell. Den har et veldig moderne, uformelt utseende og er veldig lett. Det er lett å justere, noe som er flott når du bestiller på nettet og for jentene ..... når håret ditt er større enn normalt! Det er også så enkelt å rengjøre i motsetning til fløyelhjelmer. Det er virkelig et godt kjøp.

Reddet hodet!
5 Likes

Dette er den beste hjelmen jeg noensinne har hatt. Lett, luftig, men ekstremt beskyttende. Etter 2 ufrivillige stikk på den samme hoppetimen der en hov i hodet var inkludert, ble hjelmen sprukket både foran og bak, men jeg overlevde og kan fortelle historien. Gikk med en gang og kjøpte samme type da jeg kom hjem fra legevakten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.