Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1

Produkt-ID: 30014

kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
kr 489,00
Horze hjelmpose
kr 89,00
Horze Pacific Defenze justerbar ridehjelm VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

En lyseblå pil på hjelmen gir en sporty stil.


En sporty velkonstruert hjelm som gir deg selvtillit og trygghet på hesteryggen. Den justerbare hjelmen har tre-punkts reimer og et hjul i nakken for optimal passform. Den høyteknologiske ventilasjonen kjøler ned og holder deg komfortabel selv på de varmeste dagene. Denne hjelmen med lav profil har en premium, moteriktig stil i tillegg til å være funksjonell.


Egenskaper:


  • Testet og godkjent i henhold til EU sine standarder
  • CE EN1384 med VG1
  • Sterkt skall
  • Sporty stil
  • Godt ventilert design
  • XS-S= Junior, 49-52 cm
  • S-M = 52-57 cm
  • L-XL = 57-61 cm

Teknisk beskrivelse:


Utside ABS; innside polystyrefôr.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Brøt ved første svake fall.
1 Likes

Jeg brukte bare hjelmen 3 ganger. Plasten gjør et billig inntrykk. Jeg falt av hesten (det var ikke et tungt fall) og justeringssystemet har falt helt fra hverandre. Ikke å bli anbefalt, du føler deg ikke trygg. Det er ingen refusjon.

Størrelse: Normal
Bra hjelm
1 Likes

En hjelm er bra for sommeren. Veldig lett, hodet i den svetter ikke i det hele tatt. Men den er ikke slitesterkt, den riper raskt, størrelsesjusteringen "spilles" i hendene, og brakk deretter helt fra å falle fra en liten høyde. Generelt sett et bra produkt for sin priskategori.

Størrelse: Normal
Egentlig flott
1 Likes

I lang tid var jeg på jakt etter en fin hjelm med god passform for min 5 år gamle datter. Så bestilte jeg dette fra Horze. Kom veldig raskt og likte oss begge. Han sitter godt, kan justeres mange steder og virker stabil så langt. Dessverre var det en sprekk i de 3 gangene, jeg kaller det "fasjonabelt tilbehør" så bruken foran på pannen. Og du ser virkelig hver ripe ... som plager meg litt.

Størrelse: Normal
Hjelmen reddet
2 Likes

Hjelmen er ikke bare praktisk, komfortabel og holdbar, men også av høy kvalitet. Dette ble testet i praksis, da under treningen, på hoppetidspunktet, falt hesten selv og datteren bare fløy ut av salen. Høsten var forferdelig og voldelig, hvis du kan forestille deg. Hjelmen sprakk i visirområdet og litt lenger og ikke rart, for blåsten var den sterkeste på bakken. MEN! Han taklet oppgaven sin, reddet datterens hode! Ny uten å nøle, kjøp det samme!

Størrelse: Normal
Billig og humoristisk
0 Likes

Det føles billig, for lett og ser koselig ut. Plasttrimmen er løs og presser mistenkelig når den trykkes på pukkelen. Sitter ikke ordentlig i hodet, ser ut til å være høyere selv om den treffer hovedhetten. Ikke veldig vakker heller. Til tross for standardiseringen jeg ikke ønsker å sykle på hodet i hverdagen, ser det ut til at hodet ikke er ordentlig beskyttet.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.