« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

uvex uvex exxential II MIPS ridehjelm

RRP: -14% rabatt
1.790,00 kr
RRP: 2.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 3 )


12 % ekstra rabatt her eller 16 % i appen!

Last ned nå

Kopier kode: FORYOU
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Farge: Black
Black uvex exxential II MIPS ridehjelm
DB/AB uvex exxential II MIPS ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Uvex exxential II MIPS setter en ny standard når det kommer til vekt, komfort og sikkerhet. For første gang kommer den sporty allrounderen med det høydejusterende Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), noe som gir ekstra beskyttelse mot rotasjonskrefter i tilfelle et støt fra siden eller på skrå.

Nyt maksimal sikkerhet: Uvex exxential II MIPS kombinerer lettheten til en in-mould hjelm med det utprøvde og testede Multi-Directional Impact Protection Systsem (MIPS). Ideen bak MIPS, som ble utviklet i Sverige, er å beskytte den menneskelige hjernen fra rotasjonsbevegelser som kan oppstå i en ulykke. For å oppnå dette er et bevegelig andre skall tilpasset innsiden av uvex exxential II MIPS, mellom den innvendige polstringen og det utvendige skallet til hjelmen. Den sitter direkte på hodet og kan optimalt justeres i høyde og bredde. Den ekstra sikkerheten: hvis rytteren treffer bakken i vinkel under et fall vil den resulterende rotasjonskraften ikke overføres til hodet, men vil absorberes av bevegelsen til det innvendige MIPS-skallet. I tillegg vil det ergonomiske hjelmdesignet med et deep-cut hjelmskall garantere ekstra støtbeskyttelse bak på hodet. Særlig smart: plass til hestehale, noe som gjør at denne hjelmen er enda mer komfortabel for ryttere med langt hår.

Egenskaper:

  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014
  • MIPS
  • Lett
  • Utmerket brukskomfort
  • Plass til hestehale

Vaskeanvisning:

Washable inner lining.

Produkt-ID: 335305

Les Omtaler:

Farge: