« Tilbake / Merker / uvex

uvex uvex suxxeed blaze ridehjelm

5.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black uvex suxxeed blaze ridehjelm
Burgundy uvex suxxeed blaze ridehjelm
Størrelsestabell
Størrelse A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den populære dressurhjelmen uvex suxxeed blaze imponerer med sitt nye design. Skallet i pianolakk med skinnende glitterdetaljer, og en metallramme i svart krom glitrer i kapp med hverandre. Et sant mesterverk!

Eleganse, funksjonalitet og sikkerhet. Hver eneste del av denne robuste hjelmen med hardt skall imponerer, og garanterer førsteklasses beskyttelse. Uvex suxxeed sitter perfekt under alle hendelser - selv også på ryttere som bruker briller. Den justeres praktisk i høyde og bredde ved hjelp av det etablerte 3D IAS-systemet, og stroppene er laget av syntetisk lær i høy kvalitet. Takket være det effektive ventilasjonssystemet kan ryttere være sikre på at hodet holder seg svalt, selv under de mest krevende øvelser. Det pustende fôret er særlig komfortabelt for brukeren, og kan tas ut for vask. Med de glitrende detaljene er uvex suxxeed blaze et eksepsjonelt blikkfang.

Egenskaper:

  • Stroppene er dekket i syntetisk lær av høy kvalitet
  • Førsteklasses ventilasjon
  • Passer for de som bruker briller

Teknisk beskrivelse:

Hard Shell teknologi. 3D IAS, monomatisk lukking, R-FAS web-system, to skallstørrelser. Vekt: 480-510 gram. EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014.

Vaskeanvisning:

Washable inner lining.

Produkt-ID: 341897

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: