Rideklær til herre Dublin

Rideklær til herre Dublin

1 artikler
Dublin Venturer III Mens' Boots
RRP -30%

Dublin

Venturer III Mens' Boots

1.043,00 kr
RRP: 1.490,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Rideklær til herre på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Rideklær til herre

Ridesporten er alltid påvirket av motebildet på utsiden av stallen, så hos Horze vil du finne et bredt utvalg av praktiske og stilige rideklær til herre, for all slags vær. Det grunnleggende antrekket for enhver rytter inkluderer ridebukser med lærforsterking eller silikongrip. Som til damene vil du finne både helforsterkede og kneforsterkede ridebukser. Ridejakker til herrer er normalt skåret korte slik at du får mest mulig bevegelsesfrihet i salen. Ridevester kan kombineres med lettere jakker eller gensere for et stilig utseende.

Klær som jobber for rytteren

I tillegg til at rideklær skal være stilige, bør de i første omgang være praktiske. Som med alle andre idretter er funksjonaliteten til materialene som brukes i rideklærne stadig mer viktig. Hurtigtørkende, pustende skjorter med lange, eller korte ermer gjør selv tøffe treningsøkter mulig å gjennomføre. Den klassiske poloskjorten er ikke bare populær blant damene i stallen. Med sine innovative materialer er det den perfekte treningsskjorten om sommeren. Ridesko i lær er svært komfortable med elastiske innlegg på sidene. Med knechaps kan de raskt forvandles til et alternativ til ridestøvler. Du har også de skoene med vernetå som gjør det ekstra sikkert å være i stallen. Gummistøvler og sko fra Muck Boot er også en god følgesvenn på kalde og regnfulle dager i stallen.

Stevneklær til herre

Vårt utvalg inkluderer også det nødvendige utstyret en mannlig rytter trenger for å starte stevne. Hvite ridebukser, ridejakke og stevneskjorte til sprang eller dressur? Du kommer til å finne det du leter etter i vårt utvalg. Hos Horze finner du et bredt utvalg av ulike merker, med noe for ethvert budsjett og enhver smak. Se deg rundt og velg rideklær fra Pikeur, Schockemöhle, Cavalliera og Back on Track, for å nevne noen.