Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-15%

Jacson Rio sikkerhetsvest, voksen

Produkt-ID: 321787

kr 1.104,15
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Jacson Rio sikkerhetsvest, voksen
Velg størrelse Størrelsestabell
Jacson Rio sikkerhetsvest, voksen
kr 1.104,15
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson Rio sikkerhetsvest, voksen
Beskrivelse

Beskrivelse

Myk og smidig sikkerhetsvest med glidelås. Holder på plass med en nettingvest. CE sertifisert, EN 1621-2:2014. Level 2.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt
0 Likes

Jeg prøvde denne nydelige vesten, det var litt av et problem da jeg ikke fant den i min størrelse, men fikk den en størrelse over og den satt perfekt er virkelig imponert over hvor godt dagsverk det er som en vanlig sikkerhetsvest og det er verdt pengene, tro meg at det er så bra

Størrelse: Normal
Slank og diskret
0 Likes

Det er morsomt at dette navnet bare er et bakside fordi det har polstring på fronten også. Det var behagelig lett, men i det minste når jeg prøvde hjemme og viftet med hendene, steg baksiden av vesten hele tiden mot nakken. Vesten følte riktig størrelse, men kanskje var det ikke den gangen og jeg returnerte den. Irritert seg selv, ellers var det virkelig diskret og behagelig på bakken.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.