« Tilbake / Merker / uvex

uvex uvex Elexxion Pro Ltd. Champ-hjelm

1.790,00 kr
RRP: 2.990,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Spar -200kr EKSTRA på din bestilling eller handle i Horze-appen og spar 230kr på din bestilling!

Last ned nå!

Kopier kode: SPRING
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.03.2024.
Farge: Gold/Pink
Gold/Pink uvex Elexxion Pro Ltd. Champ-hjelm
Størrelsestabell
Størrelse A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den trendy versjonen av uvex elexxion pro setter konkurrentene i skyggen. Men uvex elexxion pro ltd er langt mer enn bare et blikkfang. Den innovative hybridteknologien sørger for kompromissløs sikkerhet, enestående letthet og perfekt ventilasjon. Den imponerer med sin unike kombinasjon av matte og blanke elementer og et interiør av høy kvalitet som sikrer maksimal brukerkomfort.

uvex elexxion-serien representerer en ny generasjon ridehjelmer produsert i Tyskland. Den kombinerer de to ledende hjelmteknologiene innen produksjon av ridehjelmer - inmould- og hardskallteknologi - for å skape en unik hybridhjelm som setter nye standarder når det gjelder design, ventilasjon og vekt. Med uvex elexxion kombinerer uvex det beste fra begge teknologiene i én hjelm. Denne kombinasjonen åpner nye muligheter for alle viktige hjelmparametere. Hjelmen er lettere, bedre ventilert og gir hjelmdesignere helt nye muligheter. Matt og blank, fargeblokkering og nye materialkombinasjoner: uvex elexxion gjør alt dette mulig uten problemer. Det individuelt justerbare ventilasjonssystemet sørger for et kjølig hode.

Egenskaper:

  • Inmould- og hard shell-teknologi
  • lettvekts
  • Ventilasjonssystem med skjold
  • 2 års garanti
  • Produsert i Tyskland

Vaskeanvisning:

Håndvask anbefales

Produkt-ID: 332847

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: