Kjøp Helite Airnest Equestrian Vest, svart | horze.no

Airnest Equestrian Vest, svart

kr 5.490,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Svart Helite Airnest Equestrian Vest, svart heliteairbags
Helite Airnest Equestrian Vest, svart
Helite Airnest Equestrian Vest, svart
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Helite Airnest Equestrian Vest, svart
Beskrivelse

Beskrivelse

Den originale oppblåsbare vesten fra Helite brukes av 45 000 ryttere i hele verden, spesielt innenfor feltritt. Det har kommet hundrevis av tilbakemeldinger fra både proffersjonelle og nybegynnere som bekrefter hvor effektiv den er og hvordan AIR VEST gir ekstra god beskyttelse. Air Vest er så lett at du glemmer at du har den på deg. Under konkurranser i feltritt anbefales det at du bruker den i kombinasjon med en vanlig sikkerhetsvest, men vesten kan også brukes alene. Når den ikke er oppblåst, følger Air Vest alle kroppsbevegelser. Den kraftige kroken er enkel å håndtere, selv med hansker. Under OL i London i 2012 var brukte hele 12 nasjoner Helite sitt airbagsystem.


The Helite Airnest Equestrian Airbag Vest is:
•Reliable: The vest inflates 100% of the time in case of a fall, and yet has no history of unexpected inflations. 
•Effective: The vest inflates very quickly and protects in less than 100 milliseconds, or 0.1 of a second, after activation. This rapid inflation is fast enough to protect from most of the rotational falls that happen on horseback. 
•Resilient: The vest is made of very strong material and thread that are strong enough to resist the high air pressure as well as the added external pressure of a fall at high speeds and heights.
• CE-merket oppblåsbar ves som beskytter iløpet av 100 millisekunder
• KNOX CE-merket semihard ryggbeskytter
• Fôret med 3D Air Mesh som gir god komfort og perfekt ventilasjon
• Stor åpning under armene gir for bevegelsesfrihet
• Diskret justerbare spenner for å kunne tilpasse den ulike jakketykkelser
• Enkle, raske og sterke festespenner

Produkt-ID: 37020

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre