Kjøp Helite AirShell Equestrian Gilet med Airbag | horze.no

AirShell Equestrian Gilet med Airbag

kr 6.490,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Sort/Blå Helite AirShell  Equestrian Gilet med Airbag heliteairbags
Helite AirShell  Equestrian Gilet med Airbag
Helite AirShell Equestrian Gilet med Airbag
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Helite AirShell Equestrian Gilet med Airbag
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår nye oppblåsbare modell er laget til ryttere som ønsker å kombinere komfort, estetikk, funksjonalitet og sikkerhet. Softshellmaterialet gjør den helt ideel for ridning. I tillegg til høy kvalitet og et bra utseende, gjør det nye konseptet til AirShell teknologien mye mer praktisk og brukervennlig. AirShell er en oppblåsbar vest med utskiftbare skjell. Airbagen, som ligger på innsiden, kan demonteres fra skallet på tre sekunder.

Denne innovasjonen åpner opp for mange muligheter og fordeler for rytteren:

  • Rytteren kan ha flere trekk og en oppblåsbar vest. Avhengig av humøret kan du endre farger og/eller kjøpe nytt trekk. Det er ikke nødvendig å investere i en helt ny vest, når du kan bestemme deg for å bare gå for et nytt trekk.
  • Trekket kan vaskes i maskin på 30°C.
  • Du kan bruke trekket når du ikke sitter på hesten, uten den oppblåsbare funksjonen.
  • Helite bruker Tekseries® softshell, som er et svært annerkjent teknisk stoff for utendørsaktiviteter. Det er egnet for ekstrem og langvarig bruk, en viktig kvalitet for ryttere.

Produkt-ID: 37026

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Kjøp dem sammen

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre