FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-30%

Horze sikkerhetsvest, unisexmodell

Produkt-ID: 37033

kr 833,00
kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze sikkerhetsvest, unisexmodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze sikkerhetsvest, unisexmodell
kr 833,00
kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze sikkerhetsvest, unisexmodell
Beskrivelse

Beskrivelse

Lett og komfortabel sikkerhetsvest med skumpolstring som former seg etter kroppen når den blir utsatt for kroppsvarme. Borrelåsfeste ved skuldrene og i livet. Uttagbare beskyttelsesplater. Beta 3-standard og EN-13158-sertifisert.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra, solid
0 Likes

Denne vesten er veldig bra, litt for stor, men det betyr ikke noe fordi den fortsatt vil være om noen år. Jeg har ikke falt ennå, men jeg skriver veldig hardt på ryggen med og føler absolutt ingenting! Jeg anbefaler deg å kjøpe den. Og i tillegg er det ikke en sak som er vanskelig.

Størrelse: Normal
Beskyttelsesvest ...
0 Likes

denne beskyttelsesvesten er veldig bra den beskytter ryggraden og ryggen for ikke lenge siden jeg faller fra en hest på 1m75 som er veldig høy og jeg faller på ryggen og han veldig godt beskyttet. I dag er jeg ingen skader, ingenting !! TAKK BESKYTTENDE VEST. Kjøp det - det er bare kjempebra.

Størrelse: Liten
Sikkerhetsvest unisex
0 Likes

Stilig utseende, selv om det er en sikkerhetsvest. Koselig og godt tilpasset når du kjøper riktig størrelse (det er viktig å se på dimensjonene på vesten). Det eneste minus er at voksen S-størrelse er den minste størrelsen for en voksen og det er ingen xs-størrelse tilgjengelig! Borrelåsfestet lar deg imidlertid sitte godt.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.