Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Titan sikkerhetsvest til voksen

Produkt-ID: 37058

kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Titan sikkerhetsvest til voksen
Beskrivelse

Beskrivelse

Ri trygt med denne sikkerhetsvesten.


Sikkerhetsvest er et must for enhver aktiv rytter. Under terrengprøven i feltritt er det påbudt med sikkerhetsvest, det samme gjelder i sprang for ryttere under 18 år. Denne vesten beskytter, samtidig som den er fleksibel nok til å bevege seg mer rytteren når man sitter i salen. Sikkerhetsvesten er støtabsorberende, og kan beskytte mot skader ved fall. En trygg, godkjent sikkerhetsvest til bruk i feltritt og sprang.


Egenskaper:


  • Sikkerhetsvest av høy kvalitet Justerbar i siden for å passe alle kroppstyper
  • God bevegelsesfrihet
  • Attraktiv figurfremmende design
  • Godkjent til konkurranser
  • EN 13158:2000 godkjent

Teknisk beskrivelse:


Skall: 100% nylon. Fôr innvendig: 80% nylon, 20% lycra polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott kroppsbeskytter!
3 Likes

Etter å ha prøvd forskjellige kroppsbeskyttere er dette den eneste jeg synes er en fin passform. Fordi det er ett lag i hele jakken, føles det ikke så klumpete som andre i denne prisklassen (jeg kunne knapt bevege meg, enn si å ri, i den vanlige viklingen rundt frontstiler). Snørene på siden gjør at det blir MYE bedre passform, da du ikke kan gjøre det konturert for å passe til kroppsformen din i stedet for den firkantede formen til andre beskyttere som var for stramme rundt fronten og i stand til å passe en veske under bunnen av jakke! Massevis av gratis enkel bevegelse som ikke hindrer ridning på noen måte.

Bedre enn racesafe
2 Likes

Veldig god passform både til kjøring og ridning. Klaffen på ryggen kan vippes opp og blir oppe. Veldig greit om du bruker den til kjøring og du føler den blir litt lang. Gode justeringsmuligheter og veldig behagelig å slippe borrelåser.

DAGENS SIKKERHET
2 Likes

Beste vest så langt! Ikke for stramt på bakken, men likevel tett. Stort pluss på glidelåsen! ☺

Ikke hva du tror
2 Likes

Bestilte den og ventet en billig kroppsbeskytter jeg kunne konkurrere i. Mye til min usmakelse var det beta 2000 og på annonsen sa det beta 2009. Så ikke bra å konkurrere i

jeg anbefaler
1 Likes

Lett og behagelig vest. En veldig kroppsbevegende modell, ser ikke ut som en "rustning".

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.