FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Zandona Soft aktiv vest pro x6 equitation

Produkt-ID: 320420

kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona Soft aktiv vest pro x6 equitation
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Zandona Soft aktiv vest pro x6 equitation
kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zandona Soft aktiv vest pro x6 equitation
Beskrivelse

Beskrivelse

Godkjent sikkerhetsvest med hele skulderområder gir ro i sjelen når det kommer til beskyttelse.


Sikkerhestvest for den aktive rytteren gir et trygt skall som beskytter mot sammenstøt. De perforerte plastplatene gir ventilasjon, mens vesten i seg selv gir et ekstra polstret lag med beskyttelse for brystet og ryggen. ESACOM-systemet har sekskantformede plater hengslet sammen med wire for å gi ekstra fleksibilitet og komfort, med støtabsorberende kvaliteter. Vesten er CE-godkjent EN1621-2, Level 1.


Egenskaper:


  • Pustende
  • Ventilert
  • Passer som en vest
  • Antibakterielt materiale

Teknisk beskrivelse:


Utviklet og laget i Italia.
XS = 70 - 77 cm.
S = 78 - 85 cm.
M = 86 - 93 cm.
L = 94 - 101 cm.
XL = 102 - 114 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hyggelig å dør
0 Likes

Jeg bruker denne ryggbeskytteren til hoppet og jeg tror vi ikke føler oss, veldig lette og komfortable, den beskytter ryggen og har forsterkning i fronten. Jeg tror imidlertid at det er bedre å favorisere en integrert ryggbeskytter for korset, fordi den ikke beskytter sidene.

Størrelse: Normal
Zadona
0 Likes

Himmelen behagelig under klærne! Komfortabel og støttende for ryggen! Lett å ta på! Se imidlertid for glidelåsen! Ingen klype og harde detaljer! Forming etter kropp! Ser frem til vår- og sommerskogsturer Med denne vesten

Størrelse: Normal
Bra alternativ til Komperdell Ballistic vest
0 Likes

Har tidligere prøvd Komperdell Ballistic vest i butikk, men er for kort og tykk til å passe til sine dimensjoner. Zandona-vesten føltes like bra på, men fordelen med at den er i så mange forskjellige størrelser. Imidlertid følte linningbåndet seg i det korteste laget, i følge målingstabellen ville det være på grensen for for stort, men i virkeligheten var det på grensen for bragt kort. Glatt vest / ryggbeskytter som ikke føles som om du har på deg den. Imidlertid ikke så sikker vest som for eksempel. Airowears eller Racesafe. Men kan suppleres med å kjøpe kollisjonsvest for bedre beskyttelse.

Størrelse: Normal
Hovedsakelig en bakrustning
0 Likes

Basert på produktbeskrivelsen, ventet jeg mer av vesten. Ryggbeskyttelsen var veldig bra, men flankene og fronten hadde bare noen få millimeter lokker, fremdeles ganske små. Det var ingen informasjon om skulderbeskyttelsen nevnt i beskrivelsen. Pluss bodysuitets vakre utseende, lette konstruksjon og ryggbeskyttelse. Kom tilbake for å forlate. Jeg tror den lette beskyttelsen for prisen, jeg fikk -40% avslag selv, jeg endte fremdeles med refusjon.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.