Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track skjerf

Produkt-ID: 31014

kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track skjerf
Beskrivelse

Beskrivelse

Skjerfet er laget av en Welltex®/rayon-blanding. Det er mykt og veldig behagelig mot huden. Det kan brukes på ulike måter, og man får alltid Back on Track-effekten.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Jeg bestilte skjerfet i svart, men jeg fikk et grått skjerf med svarte frynser. Selvfølgelig viser alle bilder et grått skjerf, men antakelsen var at når det gjelder svart, er det svart og Model Picture mangler. Etter en lang levering kunne jeg ikke lenger returnere produktet når jeg trengte det, dessverre er fargen bare feil.

Jeg liker det!
0 Likes

Skjerfet er allsidig. Jeg bruker det mest for å slappe av de verkende skuldrene mine! Hvis kneet faller, kan skjerfet vikle rundt beinet =)

overrask
0 Likes

Står overraskende varmt til tross for dens letthet! går overalt, elegant stoff Terapeutisk aspekt ikke testet fordi ingen smerter akkurat nå!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.