Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg

Produkt-ID: 19447

kr 889,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

God passform gir tett kontakt med pipa og seneområdet slik at skitt og grus holdes ute. Treningsbelegget er et utmerket valg om du vil spare tiden det tar å ta på bandasjer, og for å hjelpe med å komme seg etter en skade eller trening, samtidig som man får ekstra sirkulasjon fra Back on Track-teknologien.


Egenskaper:


  • Terapeutiske belegg med Welltex
  • Supert for restitusjon eller oppvarming
  • Fire sterke borrelåsfester
  • Keramisk fylt fiber for å forbedre sirkulasjonen

Teknisk beskrivelse:


Skall: neopren
Fôr: 50% bomull/50% polyeser.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk utseende og passform
1 Likes

Disse er helt fantastiske! Hesten vår har problemer med å fylle i beina og når vi rir med disse så hovner ikke beina opp. Hesten er så mye mykere og bedre i beina etter vi begynte å ri med disse!

God passform - mangler slitestyrke
0 Likes

Jeg synes gamachene er super gode - de glir ikke ned og sitter godt på alle hestene mine. På nedsiden er det mangel på slitestyrke - og de er vanskelige å holde rene. Så virkelig gode gamaches - men til den prisen burde de holde bedre.

0 Likes

Veldig praktisk, men vær forsiktig når jorden er gjørmete, ikke lett å tørke raskt.

0 Likes

Ypperlig beskyttelse! Bruker dem både i skogen og i dressur-treninger. Føler at de hjelper hesten min som har blitt skadet i det siste.

Elsker disse støvlene!
0 Likes

Jeg har hatt måren min i ca 3 år, og hun har alltid hatt problemer med bakbeina. Hun var en redning og hadde noen tidligere skader, men bakbena hennes er litt underliggende, noe jeg tror legger ekstra belastning på dem. Hun har en lukket hock og vindpuffer på begge bena, og etter å ha prøvd ALT, kunne jeg tenke på at jeg bare ga opp, fordi de ikke så ut til å plage henne. For noen måneder siden anbefalte kollegaen min BOT-produktene, og etter å ha kjempet med den bratte prisen en stund, hulte jeg endelig sportsstøvlene og hockstøvlene. BESTE. BESLUTNING. NOENSINNE! Etter tre ukers bruk av dem har den avkortede hokken myknet betydelig, og vindpuffene er nesten helt borte. Jeg legger dem på henne når jeg kan, men spesielt før og under en tur og når hun er i båsen sin om natten eller på dårlige værdager. Bevegelsene hennes når jeg sykler virker så mye løsere og enklere nå, og når hun må samles opp i båsen hennes, blir ikke lenger bena "lager." Jeg er så spent at jeg endelig fant et produkt som faktisk fungerer og forhindrer meg i å måtte pakke hundrevis av dollar i veterinærregninger! Jeg har nå hanskene på bestilling for hendene mine og kan ikke vente til jeg har råd til den vestlige salputen. Og mesharket. Og skjerfet. Og alt annet ... haha! Takk for et så flott produkt, og du har definitivt en gjentatt kunde!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.