Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg

Produkt-ID: 19447

kr 889,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
kr 889,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
kr 889,00
Back On Track treningsbelegg, foran
kr 799,00
Back on Track terapeutiske bakbein treningsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

God passform gir tett kontakt med pipa og seneområdet slik at skitt og grus holdes ute. Treningsbelegget er et utmerket valg om du vil spare tiden det tar å ta på bandasjer, og for å hjelpe med å komme seg etter en skade eller trening, samtidig som man får ekstra sirkulasjon fra Back on Track-teknologien.


Egenskaper:


  • Terapeutiske belegg med Welltex
  • Supert for restitusjon eller oppvarming
  • Fire sterke borrelåsfester
  • Keramisk fylt fiber for å forbedre sirkulasjonen

Teknisk beskrivelse:


Skall: neopren
Fôr: 50% bomull/50% polyeser.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kunne ikke være lykkeligere!
0 Likes

Jeg har brukt flere sportsmedisiner / treningsstøvler til hesten min, men etter at han klarte en bløtvevskade på bakbenet og fikk alt klart av dyrlegen, ble jeg anbefalt av veterinæren min å finne et bra par støvler til ham (SMB eller trening). Vel, jeg prøvde en medbrettmanns Professional's Choice-støvler (størrelse stor), og de gjorde bare valken til valken min varm, og jeg var ikke fornøyd. Disse støvlene holder beina svale mens de støtter og øker blodstrømmen til senene / leddbåndene. De holdt seg på plass, og stroppene er sikre. Jeg elsker også at borrelåsen har "strips" i den mottakende enden, slik at du vet nøyaktig hvor du skal plassere stroppene - i motsetning til andre støvler, som nettopp er laget av materiale som borrelåsen holder seg til (PC / Tough1 / hvilken som helst annen støvel). Dette sikrer at du plasserer bagasjerommet riktig! Elsker disse!

Størrelse: Normal
Elsker disse støvlene!
0 Likes

Jeg har hatt måren min i ca 3 år, og hun har alltid hatt problemer med bakbeina. Hun var en redning og hadde noen tidligere skader, men bakbena hennes er litt underliggende, noe jeg tror legger ekstra belastning på dem. Hun har en lukket hock og vindpuffer på begge bena, og etter å ha prøvd ALT, kunne jeg tenke på at jeg bare ga opp, fordi de ikke så ut til å plage henne. For noen måneder siden anbefalte kollegaen min BOT-produktene, og etter å ha kjempet med den bratte prisen en stund, hulte jeg endelig sportsstøvlene og hockstøvlene. BESTE. BESLUTNING. NOENSINNE! Etter tre ukers bruk av dem har den avkortede hokken myknet betydelig, og vindpuffene er nesten helt borte. Jeg legger dem på henne når jeg kan, men spesielt før og under en tur og når hun er i båsen sin om natten eller på dårlige værdager. Bevegelsene hennes når jeg sykler virker så mye løsere og enklere nå, og når hun må samles opp i båsen hennes, blir ikke lenger bena "lager." Jeg er så spent at jeg endelig fant et produkt som faktisk fungerer og forhindrer meg i å måtte pakke hundrevis av dollar i veterinærregninger! Jeg har nå hanskene på bestilling for hendene mine og kan ikke vente til jeg har råd til den vestlige salputen. Og mesharket. Og skjerfet. Og alt annet ... haha! Takk for et så flott produkt, og du har definitivt en gjentatt kunde!

Størrelse: Normal
Fantastisk utseende og passform
1 Likes

Disse er helt fantastiske! Hesten vår har problemer med å fylle i beina og når vi rir med disse så hovner ikke beina opp. Hesten er så mye mykere og bedre i beina etter vi begynte å ri med disse!

Størrelse: Normal
Mer enn fornøyd!
0 Likes

Jeg har hatt dem en stund nå, og er fremdeles veldig fornøyd med Back on Track-beskyttere! Jeg kjøpte dem etter at hesten hadde flere skader over kulen, og som et resultat, etterlot den et tykt fuktig ben. Disse beskyttelsene beskytter bena godt, sitter uklokt rundt beina og hjelper til bedre sirkulasjon. Ekstra viktig, beina er ikke våte etter jobb !! Det hjalp hesten min enormt, for nå, delvis på grunn av beskytterne, har hun ikke lenger et fett bein og kjønnene hennes blir mindre. Jeg vet at jeg ikke lenger bruker andre beskyttere enn BOT!

Størrelse: Normal
Fantastisk passform, dårlig borrelås.
0 Likes

Har brukt mine Back on Track belegg på alle fire bein, ca fem ganger nå. Beleggene på frambeina sitter godt og holder seg på plassen under arbeid, men borrelåsen på bakbensbeleggene går opp gjentatte ganger under arbeid, så man må avbryte treningen for å justere beleggene. Dette har resultert i at bakbensbeleggene allerede har fått skade, og fått svekket passform og funksjonalitet. Dette er ikke godt nok av Back on track.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.